[126] Mocowanie bredy jak ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec tak, mam zamiar zanabyc sobie brede w tym problem ze jest ona bez mocowania (plyty alu?). No i mam takie zacne pytanie jak mozna to mocowanie dorobic. Spwaraka + kawalek blachy, da rade cos wyzezbic ? Moze macie jakies rysunki jak takie mocowanie dorobic ? Z gory thx

Ja mam blache 3mm bodajze i brede do niej na srube, ale to samorobka jest i niemoje dzielo Jak bede w garazu postaram sie foty walnac

Lapek

A wiec umnie to wyglada tak....

Jak chcesz moge zwymiarowac tylko dopiero na sobote bo teraz zimno.... :]

Chetnie poznam wymiary

ja sobie samorobke zrobilem, to mi brede na 1-wszym kajotesie rozwalilo . ale pewnie wiekszoc winy lezala przy spawach, bo jak to rozebralem to bylo bardzije naplute niz pospawane. jak mi gwarancyjnie ja zrobili to juz kupilem plyte alu dla pewnosci. 5dych orginal, wiec mysle ze nie warto kombinowac, a stal to w cholere ciezka bedzie przy takich wymiarach

Cytat:
2006-02-23 23:09:21, wrc126p pisze:
A wiec umnie to wyglada tak.... Jak chcesz moge zwymiarowac tylko dopiero na sobote bo teraz zimno.... :]

hehe pikne fotki strzeliłem co takie coś zrobić to 2 godzinki roboty jak dorwiesz taką płyte alu.jak coś to mam to na kartce i moge skana zrobić

mi za taki kawal alu chcieli tyle samo co w sklepie za orginalne mocowanie.

JA kupiłem cała brede z płytka alu za 150zł+przesyłka

Cytat:
2006-02-24 10:39:40, wrc126p pisze:
JA kupiłem cała brede z płytka alu za 150zł+przesyłka

Gdzie ?

tutaj na forum...

A moze ktoś ma sprzedac brede z płyta do maluszka ?? gg 809 25 31

zloz oferte w dziale sprzedam/kupie/zamienie a nóż ktos sie skusi na sprzedaz ? ciezki towar, czasem jest deficyt. chyba ze chcesz nowa

A gdzie nową we wrocku kupić??

brede oczywiście

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-02-24 15:28:31 ]

Cytat:
2006-02-24 07:48:47, comar pisze:
mi za taki kawal alu chcieli tyle samo co w sklepie za orginalne mocowanie.

A gdzie mozna kupic takie oryginalne mocowanie pod brede ?

michael tuning w roju k/żor http://www.michael-tuning.pl/
50 dych zamocowanie. a brede nowa kupilem za 100 ale po znajomosci bezposrednio z fabryki

co sądzicie o tym??>>>klik<<<

mysle ze oprocz wycia i strzelania ogniem nic nie daje

a mi sie wydaje że to tylko kawałek rury

ale wycie chyba takie jak by wogóle same kolektory przymocować

to wydaje sie Tobie tak samo jak mi

ja sie nie znam ale musi byc jakas komora rozprezeniowa czy cuś
no i wydech nie moze byc za bardzo odprezony chyba ze mamy turbo wtedy to mozna sobie prosta rure walnac i samochod nie straci mocy i da sie jezdzic po miescie

Cytat:
2006-02-24 15:25:12, CEHU pisze:
A gdzie nową we wrocku kupić?? brede oczywiście [ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-02-24 15:28:31 ]

w Sklepie na ulicy borowskiej !tan sklep z akcesoriami tuningowymi !! tam jest po 200zł sama breda ale nie wiem czy płytke tez maja !! ;]