A mialo być tak fajnie :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej

Jak miało być??? W styczniu pisałem że będę częściej na forum i tyle z mojej obietnicy A to wszystko przez to że założyłem własną firmę i już wogóle nie mam czasu dla Espero Dzisiaj sobie poczytałem forum i nie mogę wyjść z podziwu - kolorowe tarcze, Tomek wygrywa z MackiemGT !!!!! Ludzie soo sie dzieje CO do mojego samochodu to miał ostatnio bardzo cięzkie chwile - prawie go sprzedałem !!!!!! Ale tylko prawie - podkusiło mnie na Focusa 1.8 tdci 115km kombi..... na szczescie brakło mi kasy tylko powiedzcie mi co można zrobić z Espero 1.5 które ma 171.000km ? Chcialem mu zrobic mały przeszczep (2.0L 150km z calibry) ale nasze kochane polskie prawo !!! więc czekam na propozycje - troche kasy jest do wydania od razu uprzedzam ze nie wchodzi w gre wymiana całego auta na np 2.0 - jestem przywiązany do mojego egzemplarza - na pewno bedzie malowany i bedzie wstawiona klima (nareszcie). AAAAAAAAAAAAAAA wydarzyło się jeszcze coś bardzo ważnego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOSTAŁEM TATUSIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martynka musi miec teraz komfort w espero

Witaj

Gratuluję narodzin dziecka

Tomek zakłada gaz Uwierze, jak zobaczę

Szczerze, to nie bawił bym się w montowanie klimy, tylko zmienił na 2.0 z klimą, a do silnika wrzucił wałek i chip

W 1.5 również możesz zainwestować w wałki, przeczytaj temat Lasombry o wałkach Świątka

Pozdrawiam.

Gratuluję pociechy.
Ja jak się moja urodziła przyciemniłem szyby, kupiłem dodatkowo taką siatkę na okno i tradycynie fotelik do 18 kg (mam zdjęcie z przymiarki 9 dniowego dziecka).
Teraz Klocuś ma już następny fotel (ma 23 miesięce), a ja cały czas myślę o klimie.

No Olo gratuluje że choć raz zdobyłes się na seks z żoną....
Dziecko to jest to co daje Ci sens życia!!

Co do tego że tomek objechał mnie to sprawa jest już nieaktualna, ostatni zlocik i mała weryfikacja tej kłamliwej opini..

Jeśłi chodzi o silnik to być może mój będzie na sprzedaż, jeżeli znajdę silnik Opla 2,0 8V 130kM i będzie się nadawał na tunig i wstawienie do mojego potwora. Cena pewnie ok.3 tys.zl ale to zależy jakie będą ceny na rynku.. przebieg 73 tys.km

maciek....w niedziele cargo....

to będzie ostatni wyścig w którym CIe objade...potem zakładam LPG

ps i wiem czemu przegrałem na cagro - stało na amen tylne prawe kolo - samoregulator się zaciął.....
miałem tego nie pisać - bo zaraz bybyło że się tłumacze i takie tam

ale w niedziele zobaczysz mój piękny wisniowy zadek z końcóweczką 2x100

...i nie pisz tylko że w niedziele Cię nie będzie bo wygram walkowerem

Panowie. Proszę o namacalne dowody zwycięstwa jednego z was. Może jakieś zdjęcia, może filmik. Tyle już wyczytałem o waszych potyczkach, że z przyjemnością bym je obejrzał.

noooo jak widzę rodzina forumowiczowska się powiększa...i nareszcie żeńska peć ...mało Ci u na kobitek!!....to nawet taka very młodziutka mile widziana!...OLO!...GRATULACJE!!...Maciek GT ładnie napisał o co naprawdę chodzi!....życzę samych Wielkich doznań do tej pory pewnie Ci absolutnie nieznanych!

DD bogadn1 troche sie nie wstrzeliles...

no i maciek przegrał!!!!

..........walkowerem cziken

OloW - Gratuluję. Jak przybyła mi 2-ga córka to jeszcze nie miałem Espero, jak córka miała 4 miesiące nabyłe je + fotelik (jak będziesz kupował to sprawdź czy wystarczy Ci pasów do przypięcia tyłem do kierunku jazdy... no chyba, że już kupiłeś). Teraz ma 10 miesięcy, a ja coraz mniej czasu dla espero a trochę zrobić trzeba.