MotoNews.pl
5 Do Kolegów z Gdańska (202338/72) - NT

Do Kolegów z Gdańska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie od kilku dni jestem mieszkańcem Gdańska. Omega przejechala 510 km i rano pod domem widze sporą plamę płynu chłodzącego. Powiedzcie proszę do kogo sie udać z tym. Jakis godny polecenia warsztat (najlepiej blisko Moreny bo tu mieszkam)
Pozdrawiam serdecznie

Cytat:
2007-12-21 15:47:38, irekwielki pisze:
Witajcie od kilku dni jestem mieszkańcem Gdańska. Omega przejechala 510 km i rano pod domem widze sporą plamę płynu chłodzącego. Powiedzcie proszę do kogo sie udać z tym. Jakis godny polecenia warsztat (najlepiej blisko Moreny bo tu mieszkam) Pozdrawiam serdecznie

Przeglądarka!!!

Auto Max na ul struga boczna od Łostowickiej tylko tam zawsze maja dużo roboty ale znają sie na tym co robią.
pozdr

Cytat:
2007-12-21 15:47:38, irekwielki pisze:
Witajcie od kilku dni jestem mieszkańcem Gdańska. Omega przejechala 510 km i rano pod domem widze sporą plamę płynu chłodzącego. Powiedzcie proszę do kogo sie udać z tym. Jakis godny polecenia warsztat (najlepiej blisko Moreny bo tu mieszkam) Pozdrawiam serdecznie

Kurcze mi też dalej ucieka mimo że wymienili już dynks... pod tytułem zawór zwrotny czy jakoś tak... nie mam pojęcia skąd... jak Ci zrobią to daj znać co było...

wiec juz nie leci. Samo sie naprawilo czy cos. Pod samochodem byla wielka plama ucieklo przez noc z 1 litr płynu a teraz 2 dni i nic. Nie mam pojecia co to. Ale jak cos udam sie i naprawie ome. Zawór wymienialem poł roku temu. A ostatnio wymieniali rozrzad i co za tym idzie pompe wody. Musze poczekac i zobacze co sie dzieje

No to jak uciekło i dalej nie leci to albo się zapchało albo dziura jest u góry, zleciał nadmiar a dziura została.