MotoNews.pl
7 GETZ cent. zam. klapa bag. (167932/89) - NT

GETZ cent. zam. klapa bag.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam centralny zamek na 4 drzwiach.
Chce dolozyc jeszcze w klapie bagaznika.
Ale nie chce tego robic w ASO.
Potrzebuje namiar na zakup "gratow" do tego potrzebnych (silownik itp.). Najlepiej zebym mogl te czesci dostac we Wroclawiu.
Moze macie jakis pomysl ?

Cytat:
2006-12-06 11:25:19, Pepsiura pisze:
Witam, Mam centralny zamek na 4 drzwiach. Chce dolozyc jeszcze w klapie bagaznika. Ale nie chce tego robic w ASO. Potrzebuje namiar na zakup "gratow" do tego potrzebnych (silownik itp.). Najlepiej zebym mogl te czesci dostac we Wroclawiu. Moze macie jakis pomysl ?

widzę żeś z Wrocka. w aso robią to, ale ja polecam zakup specjalnie dedykowanego siłownika zamka pokrywy bagażnika (choć koszt jest nie mały ok. 100zł), samo dołożenie dla elektryka samochodowego nie robi problemu. takie siłowniki można nabyć we Wrocławiu (takie same można obejżeć sobie na stronie www.elsmed.pl), mogę skontaktować z gościem który to robi jak również pomóc w zakupie we Wrocławiu (firma nazywa się OLEJNIK Systemy Car Audio na Morelowskiego - inne namiary tez mam
to działa!!!!

sorry ale widzę że na stronie którą podałem nie ma juz tego siłownika, ale jest w ofercie (kontakt telefoniczny)
[ wiadomość edytowana przez: jaro63 dnia 2006-12-08 18:44:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaro63 dnia 2006-12-09 20:49:00 ]

Wlasnie chodzi mi zakup gotowego zestawu do Gacka. Mam kolesia, ktory mi to zamontuje tylko gdzie kupic ten zestaw ?
Czy Olejnik ma taki zestaw ? Podaj mi prosze namiary.

Cytat:
2006-12-10 22:07:31, Pepsiura pisze:
Wlasnie chodzi mi zakup gotowego zestawu do Gacka. Mam kolesia, ktory mi to zamontuje tylko gdzie kupic ten zestaw ? Czy Olejnik ma taki zestaw ? Podaj mi prosze namiary.

adres Wrocław, ul. Morelowskiego 22 firma OLEJNIK, są to zestawy dedykowane, jakbyś potrzebował pomocy w nabyciu mogę pomóc, mam zdjęcie mogę wysłać na maila

Dzieki za namiary.
Zapisalem sie na montaz w srode u Olejnika.
Jak zaloza mi zamek to napisze.
PS.
Nie myslalem, ze oni sie tym tez zajmuja.

Cytat:
2006-12-11 18:45:25, Pepsiura pisze:
Dzieki za namiary. Zapisalem sie na montaz w srode u Olejnika. Jak zaloza mi zamek to napisze. PS. Nie myslalem, ze oni sie tym tez zajmuja.

Jak juz bedziesz mial zamontowany to pochwal sie ile Cie to kosztowalo.
PZDR

Zamek zalozylem u Olejnika za 100PLN.
Montuja zwykly silownik.
Sprawa trwa godzinke.
Super sprawnie i profesjonalnie.
Polecam.