Gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Czy ktos moze mi polecic jakis warsztat gdzie serwisuja gaz? Najlepiej gdzies na Bialolece. Na forum wyczytalem ze jest Migaz ale to bylo dawno i nie pamieta adresu.
A problem mam taki ze mi smierdzi troche gazem jak stoje np. na swiatlach. Jak jade to wszystko jest ok. Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale zauwazylem tez ze mi jakos szybko wyparowuje plyn chlodzacy. Macie moze jakies typy co to moze byc?

PS
i jeszcze jedno zeby nowego watku nie tworzyc. Moze bylby ktos chetny pomoc w wymianie tych zarowek czy diodek od przyciskow na desce rozdzielczej ? Problem w tym ze nie mam nawet lutownicy a z tego co czytalem na forum to bez tego urzadzenia ani rusz

Cytat:
2006-12-27 07:27:32, Edgardo pisze:
Witam, Czy ktos moze mi polecic jakis warsztat gdzie serwisuja gaz? Najlepiej gdzies na Bialolece. Na forum wyczytalem ze jest Migaz ale to bylo dawno i nie pamieta adresu. A problem mam taki ze mi smierdzi troche gazem jak stoje np. na swiatlach. Jak jade to wszystko jest ok. Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale zauwazylem tez ze mi jakos szybko wyparowuje plyn chlodzacy. Macie moze jakies typy co to moze byc? PS i jeszcze jedno zeby nowego watku nie tworzyc. Moze bylby ktos chetny pomoc w wymianie tych zarowek czy diodek od przyciskow na desce rozdzielczej ? Problem w tym ze nie mam nawet lutownicy a z tego co czytalem na forum to bez tego urzadzenia ani rusz

Jedyny serwis gazowy jaki moge Ci polecic jest w Radomiu
to po 1
2 to do zegarów kupujesz diody z koncówkami w fabryczne zarówki a do przycisków zwykłe 3mm
i tylko 3 diody trza lutowac od potencjometrów i reg swiateł
co do wymiany proponuje zlot warszawski lub ogólnopolski
zresztą jak bede miał czas w jakis weekend to mozemy powalczyc tylko Ty odpinasz i wpinasz linke predkosciomierza bo mi sie niechce z tym bawic
a no i niewiem gdzie mi wsiąkła lutownicsa

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2006-12-28 20:15:47 ]

Dzieki za info