Potrzebuję pitolik z przedniej lampy! szybko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć koleżanki i koledzy!
Potrzebuję ten drucik (sprężynkę?) co trzyma żarówkę od świateł mijania, czy ktoś z grupy śląskie i okolic mógłby mi pomóc w tej kwestii?
Bo złamał mi się przy wymnianie żarówki.

Kolber, będziesz mieć coś takiego? Potrzebuje to załatwić szybko, bo w czwartek mam trasę do zrobienia.

Jak ktoś mógłby mi to odstąpić, to proszę podać na priv namiar telefoniczny to się skontaktuje, zebym wiedział gdzie podjechać.
Z góry dzięki.

Cytat:
2006-01-23 17:46:02, Michal-500 pisze:
Cześć koleżanki i koledzy! Potrzebuję ten drucik (sprężynkę?) co trzyma żarówkę od świateł mijania, czy ktoś z grupy śląskie i okolic mógłby mi pomóc w tej kwestii? Bo złamał mi się przy wymnianie żarówki. Kolber, będziesz mieć coś takiego? Potrzebuje to załatwić szybko, bo w czwartek mam trasę do zrobienia. Jak ktoś mógłby mi to odstąpić, to proszę podać na priv namiar telefoniczny to się skontaktuje, zebym wiedział gdzie podjechać. Z góry dzięki.

niestety nie mam już w ogóle cześci z espero

mam takie cudo w bagażniku, ale nie pamiętam czy to jest długich czy krótkich świateł. Jak by pasowało to daj znać i mimo mrozu i bałaganu poszukam. Tylko że musiałoby do ciebie dojść z Poznania.
Może ktoś by dał znać czy pasuje to cudo do długich i krótkich
Mój telefon :600 11 55 52

[ wiadomość edytowana przez: malin2 dnia 2006-01-24 11:52:14 ]

Od długich nie pasuje, już to przerabiałem, też potrzebuje jedną sztukę.

jak wygląda od długich a jak od krótkich?Wtedy bym powiedział jaki mam

Od długich jest mniejsza, najlepiej jak porównasz ze swoją od świteł krótkich.

W ostatecznosci można prowizorycznie 'wyrzeźbić' taką sprężynkę z cienkiego stalowego drucika, np ze spinacza do papieru.

Próbawałem i tego, ale to nic nie daje, znalazłem w garażu małą sprężynkę, założyłem, żarówka się trzyma ale to nie jest tak jak być powinno.

ma jakieś 2: jedna prosta a druga ma skomplikowany wzór.

Wysłany: 2006-01-24 15:16:09
Od długich jest mniejsza, najlepiej jak porównasz ze swoją od świteł krótkich.
Nie chcę porównywać bo mam później problem z założeniem. Bardzo mało miejsca.

To ja poproszę tą ze skomplikowanym wzorem, bo to od świateł mijania to napewno nie jest "prosta" sprężynka. Tylko drut powiwijany kształtem podobny zupełnie do niczego... Dane poszły na priv.

To ja się podepnę, ja też potrzebuję, od krótkich świateł.

Cytat:
2006-01-24 20:22:34, Witolo pisze:
To ja się podepnę, ja też potrzebuję, od krótkich świateł.

Niestety mam tylko jedno cudo i wysłałem do Michała-500

Może ma ktoś jeszcze na zbyciu?

kupic najtansze h1 w markecie za dychę i po problemie

Cytat:
2006-12-20 17:17:56, Cwikus pisze:
kupic najtansze h1 w markecie za dychę i po problemie

Cwikus data

Data jak data, ale wciąż aktualne.

no ja tez potrzebuje, mam prowizorke z drucika, ale nie ma to takiej twardosci i sie odksztalca. W sumie ciagle zapominam zadzwonic do ASO czy maja takie cos w sprzedazy

napewno mają

dzisiaj dzwonilem do ASO i wystepuje jedynie z reflektorem

niestety mam lampe z ojca rozbitka ale trzymam takie pierdoły a nóż sie przyda...
wkoncu 2 Esperaki w rodzinie