MotoNews.pl
6 Łada VFTS parę fotek (145077/0) - NT

Łada VFTS parę fotek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Fotki z wyścigów w Brnie, klasa powyżej 1600

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2006-05-05 08:43:23 ]

Misiu masz wiecej fotek z Brna?? Jak najwiecej.. bardzio chetnie przyjme kazda ilosc na mojego imejla kuner@o2.pl.

Poizdrawiam
Kuner

foty przekleiłem z tego topicu:

klik klik rajdowy poznań

koleś jeździ w wsmp to powinien mieć wuchtę fotek

OWZ , trza być zalogowanym
BTW co to za motorek ??
P.

a ja się pytam co ten "wynalazek" ma wspólnego z VFTS-em????? Bo jak dla mnie tylko to że jest na bazie Łady 2105 i ma podobne poszerzenia. Co do reszty to wiele wspólnego nie widzę.Ani te progi, ani wiejski spojler, ani to cos (tłumik?????) przyczepione do tyły auta, ani tym bardziej ten DOHC nie występował w VFTS-ie. Równie dobrze na każdego "stjuningowanego" DF-a można mówić że to Akropolis lub Monte Carlo.
Zresztą, VFTS był samochodem rajdowym, a nie wyścigowym.

To jest VFTS:

No właśnie, Andrzej ma racje - koło VFTS to pewnie nawet nie stało. Inne poszerzenia średnio pasują do kanciatej Łady więc nie ma sie co dziwić, że takie zostały zastosowane, szpojler jeszcze bym przeżył ale wydech wieś na maxa. Co nie zmienia faktu że autko jako całość całkiem fajne jest . Gdyby to jeszcze w PL jeździło... Jak dla mnie nie musi to być prawdziwy VFTS, ważne żeby jeździło i wyglądało podobnie (VFTS wannabe ). No i najważniejsze chyba - niech startuje w rajdach, najlepiej szutrowych. W wyścigach marnuje sie jego potencjał .

ps. Owz, jak juz przeklejasz to zarzuc fotki przedniego hebla i wnetrza jak są takowe...

Cytat:
a ja się pytam co ten "wynalazek" ma wspólnego z VFTS-em????? Bo jak dla mnie tylko to że jest na bazie Łady 2105 i ma podobne poszerzenia. Co do reszty to wiele wspólnego nie widzę.Ani te progi, ani wiejski spojler, ani to cos (tłumik?????) przyczepione do tyły auta, ani tym bardziej ten DOHC nie występował w VFTS-ie. Równie dobrze na każdego "stjuningowanego" DF-a można mówić że to Akropolis lub Monte Carlo.
Zresztą, VFTS był samochodem rajdowym, a nie wyścigowym.

auto było zgłoszone jako Lada VFTS. Link do wyników:
wyniki Brno sprint >1600

Zajebisty patent z aparatem zapłonowym. Trzeba będzie pokombinować

Cytat:
2006-05-05 10:38:28, Race_D pisze:
Gdyby to jeszcze w PL jeździło... Jak dla mnie nie musi to być prawdziwy VFTS, ważne żeby jeździło i wyglądało podobnie (VFTS wannabe ). No i najważniejsze chyba - niech startuje w rajdach, najlepiej szutrowych. W wyścigach marnuje sie jego potencjał . ps. Owz, jak juz przeklejasz to zarzuc fotki przedniego hebla i wnetrza jak są takowe...

Oooo, i to jest dobra odpowiedź panie Kabul - coś wiencej proszem

http://www.rajdowybialystok.za.pl/galerie.html

A ja chciałem się zapytać czy ktos wie lub przypuszcza co to moze być za piękny silniczek w tej Ładzie ? Tylko prosze nie bić

vfts wannabe (jak podejrzewam nie znam wsie na ladach ) edycja podlaska , na kjs-ie 11 listopada , wime tylko tyle ze to podobno ma 170 km a kierowca za bardzo nie potrafil jej ogarnac , na pierwszej probie malce chyba mialy lepsiejsze czasy

chociaz wyglada prawie identycznie jak ta co pokazoje kabul ,nawet rejka identyczna

[ wiadomość edytowana przez: DRIFFTER dnia 2006-05-05 20:09:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: DRIFFTER dnia 2006-05-05 20:11:12 ]

a co to jest ten VFTS ?? jakias wersja citroena VTS ??
iczym rozni sie od tych wanabiii...??

Kpisz czy o droge pytasz?

moja była polonistka powiedziała by tak:
"nie rośmieszaj mnie bo zajadów dostane"

Ja sie nie mogem śmiać bo mam żebro penkniente

Cytat:
wime tylko tyle ze to podobno ma 170 km a kierowca za bardzo nie potrafil jej ogarnac , na pierwszej probie malce chyba mialy lepsiejsze czasy

na stronce podanej przez Kabula jest filmik z ta łada i tam widac ze rzeczywiscie sobie koles nie radzi... bynajmniej kiepskawo to wyglada

nie zebym byl lepszy ale dlatego zaczynam od malca ktory ma wystarczajaco mocy do nauki a jak bede mial umiejetnosci wtedy mozna o takim potworku dopiero myslec nieprawdacie

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-05-05 22:24:09 ]

Byłem w Brnie i widzialem jak to jeździ.
jak zwykle czepiacie sie typa niewiadomo dlaczego.
może jemu bardziej zależało na tym żeby auto jeździlo a nie wygladało,może nie jeździ na zloty tylko na zawody.
i kto powiedział że łada to auto rajdowe a nie wyścigowe?
gdzie tak jest napisane?
wpisowe na te zawody w brnie kosztowało tyle co nie jeden 126p,
ale najlepiej siedzieć i krytykować przed kompem tych co cos robią