| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rafal71 omega cd A hajnowek | 2006-12-28 16:03:35 Znalazlem na necie i mam pytanie czy to mozliwe za 3500zl robota z czesciami i podobno solidnie? http://www.angliki.fora.pl/viewtopic.php?t=313&highlight=omega |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | 2006-12-28 17:37:49 Najlepiej sprawdź i zdaj relacje. Myśle że przy obecnym zalewie części i spadku ich cen jest to do zrobienia. Pytanie tylko czy jest sens. Ja osobiscie wolałbym pojechać do Niemiec i kupić auto oryginalne a nie przerabiane (tak zresztą zrobiłem ). Co fabryka to fabryka... |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-12-28 21:31:03 Wspólczuje ludziom którzy próbuja zaoszczedzić (tutaj tylko w ukrytym tego znaczeniu) na kupnie auta.
Kolego jeżeli te auta które ktoś przerabia i dawałoby ono rade bez dużej ingerencji i nie zmniejszeniu bezpieczenstwa Twojego życia (no i oczywiście innych użytkowników) w nadwozie (wiąze sie ze zmianami przedniej grodzi (wersja droższa) przespawania mocowania kolumny kierowniczej (z prawej na lewą wersja ekonomiczna - powinno wymienić sie cała belkę pod silnikiem) i jeszcze wielu magicznych posunieć a zakończywszy na elektryce która i tak jest słabym punktem w omie. I jeżeli to byłoby takie dobre rozwiązanie to największy salon z używanymi omegami byłby w Parczewie a drugi w Toruniu. Zapytaj kolegów którzy sprzedają czesci z anglików jak duże róznice sa w aucie, chociażby w samej instalacji airbagów. Ten wywód zostawiam dla Ciebie do przemyśłenia bo albo chcesz zaoszczedzić na samochodzie 4-5 tyś zł albo stracić całkiem fajne życie.... |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-12-29 09:54:31
ta wypowiedz powinna wszystkim wystarczyć
nic dodać ,,,,dobrze gada |
JEMI opel omega bydgoszcz | 2006-12-29 19:46:31 a po za wzgledami bezpieczenstwa jest jeszcze jedna sprawa auto po takiej duzej ingerencji blacharsko lakierniczo mechanicznej na 75% nie bedzie juz tak chodzilo jak przed "naprawa" lub fabryczny lewus po za tym wspomniana juz elektryka na mur beton bedzaie sie z czasem sypac i to w miejscach dziwnych a co za tym idzie trudnych do zlokalizowania pewne doswiadczenie juz w tej kwestii mam probowalem naprawic elektryke we fordzie przerobionym z prawusa byla to smieszna awaria ktora wystapila po 8 miechach uzytkowania nie mozna bylo zgasic samochodu dopoki sie swiatel nie zgasilo ciekawe nie?wiec ja tez mowie lepiej dac ze 3 klocki wiecej niz przezucac prawusa |
Zbynio wPiSdu | 2006-12-29 19:49:57 Czyli w podsumowaniu:
Omega z Anglii jak najbardziej TAK ale wyłącznie na części zamienne |
Slawekkrs Omega 2,5 V6 Kraśnik | 2006-12-30 01:22:09 zgadzam się z resztą oma z angli tylko jako dawca,
no i polecam parczew w Lubelskim, dużo dawców mają |
JEMI opel omega bydgoszcz | 2006-12-30 10:42:07 ludzie odpier... sie od mojego pisania troche mnie meczy czytanie postow o tym ze 8 linijek bez znakow interpunkcyjnych itp jestem na tyle czytelny ze mozna mnie zrozumiec i to wystarcza pisze tak jak pisze i nie mam zamiaru tego zmieniac wzieliscie mnie z calym dobytkiem inwentaza jak sie komus nie podoba to niech nie czyta |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-12-30 11:19:58 wykaż sie kolego .....
weż głębszy oddech , nie klnij , brak znaków intrp. to jak brak szacunku dla innych , nie spinaj sie bo nic to nie da.
najlepszego
|
JEMI opel omega bydgoszcz | 2006-12-30 21:42:11 nie mam zamiaru sie wykazywac w kwestii pisowni tylko w kwestii znajomosci bestii zapytajcie mnie jak wymienic pasek rozrzadu w x20xev albo cos innego i czytajcie co pisze a nie jak pisze bo istotna jest tresc a nie forma i tyle
[ wiadomość edytowana przez: JEMI dnia 2006-12-30 21:43:21 ] |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-12-30 22:27:31
był nikodem był srk ..................no i krzysio ty chyba bedziesz następny
|
Gozer LOB NET MEMBER MV6 Siedlce | 2006-12-30 22:43:18 Zobaczcie jaki jest temat watku. Walcie na priv prosze. |
profil-usunięty | 2006-12-30 22:58:25
|
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-12-31 18:20:54 nikt nie ma zamiaru sie nadymać , fakty to fakty , priwów też nie bedzie bo nie ma poco chłop powiedział swoje i finito
poza tym najlepszego |
mns opel omega a caravan Rawa Mazowiecka / Warszawa | 2007-01-01 16:51:17 Strzała! Generalnie też uważam, że przekładka to bezsens. Znajomy, który trudni się importem używek z Anglii stwierdził, że to awykonalne w przypadku omy, co najwyżej w Vectrze i Lagunie.
Polecam raczej już jazdę na angielskich blachach. Omę można kupić za 3500 pln i polatać sobie z rok, a później ewentualnie zostawić na dawcę części. Policji chyba nie ma co się bać: ja tam ponad rok jeździłęm na przeterminowanych celnych blachach i nikt mi nawet słowa nie powiedział
|