| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2007-04-03 21:13:34 Witam
Słoniu szkoda Twojej Ładzianki, była swego czasu jedną z ciekawszych w klubie.. Czy zechcesz być nadal Sympatykiem zalezy wyłącznie od Ciebie, albo zajrzysz tu czasem, czy wpadniesz na zlot czy spot lokalny, czy zupełnie skreślasz z pamięci Łady i poznanych tu ludzi |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2007-04-10 14:02:31 Tragedia!!! To się może niestety zdarzyć każdemu...Życzę Ci , żebyś kiedyś mógł pozwolić sobie na ekstrawagancję posiadania repliki swojej własnej łady zbudowanej na bazie 2107 z rocznika np. 2007... |
Mariuusz SYMPATYCZNY GOŚĆ Ford Mondeo mk1 1.8 ... Hajnówka | 2007-04-12 16:32:43 moja ładna znalazła nowego właściciela, trafiła w dobre ręce czeka ją drobny remoncik i nowe życie a ja w przyszłości chcem się zaopiekować jakimś klasykiem |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2007-04-12 18:26:19
Ech, Słoniowa śp. łada była zupełnie w innym stylu niz moja , a już całkiem inna niż Zaxowa... Nigdy nie miała moja Lola Złota szans w konkursie piękności , chociaż rdzy miała zawsze trochę mniej
|
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2007-04-12 22:27:00 Dziękuje Martin za miłe słowa Każdy ma swój wzór do naśladowania, ja zazdrościłem zawsze Rogackowi, Pawłowi i Fleszerowi ich ładnych autek. Starałem sie im dorównać wyszło na to że zrobiłem auto inne niż wszystkie. Początkowo myślałem ze zrobie idealnego klasyka, potem z idealnego klasyka z podrasowanym silnikiem i "lepszym" zawieszeniem. A teraz ide w jeszcze innym kierunku Nie chce zdradzać szczegółów bo bedzie to niespodzianka na zlot...napisze tylko: kubły, wlot, zapinki, nr na drzwiach, tylnyspoiler VFTS, amortyzatory i co najważniejsze to ładzianka w sobote dostaje new lakier
Być może już ci się moja nie bedzie podobała, no ale to już rzecz gustu. Szkoda łądzianki Słonia bo była naprawde fajnie wyszykowana...aha Martin a widziałeś łade Ossa - ta dopiero wymiata pozdrawiam |