To juz jest koniec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym powiedziec ze moja ladna zakonczyla tamten rok dzwonem , uderzył we mnie pan POLICJANT , oczywiscie z jego winy . Łada została sprzedana 2 miesiace temu a nastenej nie kupuje jak chcecie mozecie mnie skreslić z listy sympatykow . Pozdrawiam .

Witam
Słoniu szkoda Twojej Ładzianki, była swego czasu jedną z ciekawszych w klubie..
Czy zechcesz być nadal Sympatykiem zalezy wyłącznie od Ciebie, albo zajrzysz tu czasem, czy wpadniesz na zlot czy spot lokalny, czy zupełnie skreślasz z pamięci Łady i poznanych tu ludzi

Nie wiem jak czesto bede tu sie pokazywał jesli bedzie jakis zlot to sie chetnie pokaze ale juz nie ładnym wozem , ze w sumie jesli nie musze miec łady by pozostac jej sympatykiem mozecie mnie zostawic . Pozdrawiam

Tragedia!!! To się może niestety zdarzyć każdemu...Życzę Ci , żebyś kiedyś mógł pozwolić sobie na ekstrawagancję posiadania repliki swojej własnej łady zbudowanej na bazie 2107 z rocznika np. 2007...

Wielka szkoda tej ŁADY, swojego czasu jak przeglądałem strone Klubową to właśnie ŁADA klubowicza "Słonio" była dla mnie wzorem... napawde szkoda
P.s teraz wzorem są dla mnie ŁADY Zax'a i Grzegorza2107
Pozostałych Klubowiczów proszę o zrozumienie i nie obrażanie się na mnie... pliiiiissssss

moja ładna znalazła nowego właściciela, trafiła w dobre ręce czeka ją drobny remoncik i nowe życie a ja w przyszłości chcem się zaopiekować jakimś klasykiem

Cytat:
2007-04-10 17:11:39, MarTin_ pisze:
Wielka szkoda tej ŁADY, swojego czasu jak przeglądałem strone Klubową to właśnie ŁADA klubowicza "Słonio" była dla mnie wzorem... napawde szkoda P.s teraz wzorem są dla mnie ŁADY Zax'a i Grzegorza2107 Pozostałych Klubowiczów proszę o zrozumienie i nie obrażanie się na mnie... pliiiiissssss

Ech, Słoniowa śp. łada była zupełnie w innym stylu niz moja , a już całkiem inna niż Zaxowa... Nigdy nie miała moja Lola Złota szans w konkursie piękności , chociaż rdzy miała zawsze trochę mniej

Cytat:
2007-04-12 18:26:19, Grzegorz2107 pisze:
Ech, Słoniowa śp. łada była zupełnie w innym stylu niz moja , a już całkiem inna niż Zaxowa... Nigdy nie miała moja Lola Złota szans w konkursie piękności , chociaż rdzy miała zawsze trochę mniej

Sprecyzuje bardziej moją wypowiedź... Mając wybór: albo zmieniać wygląd ŁADY albo nie ŁADZIANKA Słoniowa była dla mnie najlepsza jeżeli chodziło o zmiany (bez urazy inni użytkownicy-kwestia gustu). Natomiast Wasze (Twoja i Zaxa) są seryjne z wyglądu i w tej dziedzinie przodują, chociaż mają wzmocnione motorki - co też mi sie marzy . Co do rdzy to fakt Twoja błyszczy przykładem tak 3mać

Dziękuje Martin za miłe słowa Każdy ma swój wzór do naśladowania, ja zazdrościłem zawsze Rogackowi, Pawłowi i Fleszerowi ich ładnych autek. Starałem sie im dorównać wyszło na to że zrobiłem auto inne niż wszystkie. Początkowo myślałem ze zrobie idealnego klasyka, potem z idealnego klasyka z podrasowanym silnikiem i "lepszym" zawieszeniem. A teraz ide w jeszcze innym kierunku Nie chce zdradzać szczegółów bo bedzie to niespodzianka na zlot...napisze tylko: kubły, wlot, zapinki, nr na drzwiach, tylnyspoiler VFTS, amortyzatory i co najważniejsze to ładzianka w sobote dostaje new lakier
Być może już ci się moja nie bedzie podobała, no ale to już rzecz gustu.

Szkoda łądzianki Słonia bo była naprawde fajnie wyszykowana...aha Martin a widziałeś łade Ossa - ta dopiero wymiata

pozdrawiam