| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-12-31 21:57:49 Poniższy test składa się z 4 prostych pytań i wskazuje na to
czy jesteś profesjonalistą czy nie. Najpierw odpowiedz na pytanie, a potem przewiń ekran by poznać właściwą odpowiedź. Nie podgladaj, a test będzie udany. 1. Jak włożyć żyrafę do lodówki ? Poprawna odpowiedź to: Otwierwasz lodówkę, wkładasz żyrafę i zamykasz drzwi. Test mówi o tym jak radzisz sobie z bardzo prostymi rzeczami. 2. Jak włożyć słonia do lodówki ? Odpowiedź zła: Otwierasz lodówkę, wkładasz słonia i zamykasz drzwi. Dobra odpowiedź: Otwierasz lodówkę, wymujesz żyrafę, wkładasz słonia i zamykasz drzwi. Ten test dowodzi Twoich zdolności odnośnie podejmowania decyzji uwzgledaniających wcześniejsze wydarzenia. 3. Król Lew organizuje konferencję. Uczestniczą w niej wszystkie zwierzęta oprócz jednego. Które zwierzę nie uczestniczy ? Dobra odpowiedź: Słoń, bo jest w lodówce. To pytanie testuje twoją pamięć. OK, nawet jeśli nie zdołałeś odpowiedzieć poprawnie na trzy pytania, masz w dalszym ciągu szansę udowodnić swoje predyspozycje do bycia profesjonalistą. 4. Jest rzeka, którą musisz jak najprędzej przekroczyć. Rzeka jest zamieszkana przez krokodyle. Jak sobie z tym poradzisz? Dobra odpowiedź: Przepływasz rzekę po prostu wpław! Wszystkie krokodyle są przecież na konferencji. Ten test dowodzi czy potrafisz wyciągać wnioski na podstawie popełnionych wcześniej błędów Według Andersen Consulting Worldwide, około 90% profesjonalistów, których przetestowali odpowiedziało na wszystkie pytania źle, przy czym wiele dzieci w wieku przedszkolnym odpowiedziało na kilka pytań dobrze. Andersen Consulting mówi, że ten test zdecydowanie dowodzi, że profesjonaliści mają umysł czteroletniego dziecka. [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-01-01 20:06:46 ] |
Wojtii bmw,poldi truck wrocek | 2006-12-31 22:13:46 na 3 pytania odpowiedziałem dobrze
czyli jestem debesciak |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2006-12-31 22:21:07 też trzy dobrze hie hie |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-01-01 20:04:23 Test na rozum
Poniżej znajdziecie trzy pytania: UWAGA: Musicie udzielić na nie NATYCHMIASTOWEJ odpowiedzi. Odpowiadajcie bez dłuższego zastanawiania się, ok? Udowodnijmy sobie samym i innym jak mądrzy jestescie: Zaczynamy - przewijaj ekran w dół Pierwsze Pytanie: Bierzesz udział w wyścigu. Wyprzedzasz osobę biegnącą, jako drugą. Którą pozycję zajmujesz? Odpowiedz: jeśli odpowiedziałaś/-eś, że pierwszą, totalnie się mylisz! Jeśli przegonisz "drugą" osobę, zajmiesz jej miejsce, a tym samym będziesz na drugim miejscu ! Spróbuj nie skasztanić następnego pytania. Odpowiadając na drugie pytanie, nie trać, aż tyle czasu, ile straciłes(-aś) przy odpowiedzi na pierwsze. Drugie Pytanie: Jeśli prześcigniesz ostatnią osobę, które miejsce zajmiesz ? Odpowiedz: jeśli powiedziałeś(-aś) że jesteś przedostatni(-nia), bądź ostatni(-nia) ponownie się mylisz. Powiedz mi - jak można prześcignąć OSTATNIĄ osobę? Nie jestes zbyt dobry(-ra) w te klocki! Chyba że...? Trzecie Pytanie: Bardzo skomplikowana matematyka! Uwaga: Zadanie musi być wykonane jedynie w twojej głowie. NIE UŻYWAJ ani papieru, ołówka ani kalkulatora. Spróbuj. Weź 1000 i dodaj do tej liczby 40. Teraz dodaj kolejny 1000. Dodaj 30. Teraz dodaj kolejne 1000. Następnie dodaj 20. Dodaj 1000. I jeszcze 10. Jaki jest wynik? Zjedź na dół po odpowiedz. Czy otrzymany wynik to 5000? Poprawna odpowiedz to 4100 Nie wierzysz? Sprawdź z kalkulatorem! Dzisiaj to definitywnie nie twój dzień. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2007-01-01 20:09:45 wszystkie odpowiedzi dobre... plus maly bonus
Rzeke przeplynalem suchy ![]() |
CzapCzap | 2007-01-01 20:15:03 Ale ja nie lubie takich zadan ... moja glowa tez |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-01 22:49:03
jaki.... |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2007-01-03 14:54:24
jak napisze ze na Suchym to mi nie uwierza ![]() |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-03 16:57:51
|