Czy to oryginał?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak sie zastanawiam...

czy nikt nie mial stycznosc z brembo, zeby stwierdzic czy to oryginal? bo wczesniej nie mialem, kupilem tano na allegro i terz pewien nie jestem

Cytat:
2007-03-12 20:29:01, chevy01 pisze:
czy nikt nie mial stycznosc z brembo, zeby stwierdzic czy to oryginal? bo wczesniej nie mialem, kupilem tano na allegro i terz pewien nie jestem

Styczność z brembo pewnie pare osób miało ale na podstawie zdjęcia, choćby najlepszego, to niezbyt wiele można powiedzieć. Ale skoro ci zależy to stwierdzić mogę jedno: na dwoje babka wróżyła oryginał albo i nie. Różne rzeczy teraz chinole podrabiają

Jak juz kupiles to nie ma co gdybac, Jeszcze sie okaze ze to podrobka to tylko sie bedziesz wkurzac. Ja kupilem niedawno to samo tyle ze do Bmw, zrobilem narazie okolo 5tys i jest gitara.
Masz juz to zakladaj.
pzdr

Cytat:
2007-03-12 21:29:48, chudy01 pisze:
Jak juz kupiles to nie ma co gdybac, Jeszcze sie okaze ze to podrobka to tylko sie bedziesz wkurzac. Ja kupilem niedawno to samo tyle ze do Bmw, zrobilem narazie okolo 5tys i jest gitara. Masz juz to zakladaj. pzdr

juz zalozylem. hamuje lepiej, ale musz sie jeszcze dotrzec. nic nie piszczy, nie stuka, nie puka, wiec mam nadzieje, ze jest ok

oglądałem ostatnio tarcze w ASO, i tak. Te o średnicy 286mm miały nabite (czy nadrukowane) numery, a o większej śr. 296mm nie miały żadnych oznaczeń. Powierzchnia robocza też była inaczej obrobiona, ale ogólnie wyglądały na wykończone bardzo ładnie. Nie wiem kto robi tarcze dla GM, ale u mnie w oryginalne miałem Lukasa (cały układ hamulcowy) i takie pewnie kupię.

Spotkał może ktoś tarcze+klocki Boscha w Omce??? Pytam, bo takie mogę mieć w bdb cenie, nowe. Sam nie wiem czy je kupić, bo np ATE komplet wyjdzie nie wiele więcej