Sprzedam 128 3p w dobrym stanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
mam zamiar sprzedać wkrótce mojego 128 3p. Rodzina się powiększa i żona zażyczyła sobie większy samochód
Na razie mam zamiar nim jeszcze pojeździć i gdzieś na początku wiosny sprzedać go (daję czas na ewentualne zgromadzenie środków . Na razie nie wystawiam na allegro, ani w innych miejscach, gdyż wolałbym, żeby dostał się w ręce człowieka zorientowanego w wartości samochodu, a nie rzeźnika, który zarżnie, a potem zezłomuje włoskie cudo.
Dobra, teraz szczegóły:
- rok prod. 1975
- pojemność 1300
- instalacja gazowa
- przebieg trudno określić, w każdym bądź razie 2-3 lata temu poprzedni właściciel przeprowadził remont silnika i nadwozia
- stan oceniam jako bardzo dobry (oczywiście jak na swój wiek), przy poprzednim remoncie został wyspawany i jedyne co ostatnio musiałem zrobić, to spaw na tylnej belce
- cały czas w eksploatacji, dojeżdżam nim do pracy, codziennie przebiegi około 10 km plus okazyjne dłuższe wycieczki.
No, to chyba tyle, jeśli będą zainteresowani, to proszę o kontakt: damian.grey@wp.pl
Pozdrawiam
Na koniec fotki:
imageshack
imageshack
imageshack3
img

jaka cena i kto mu taką krzywde z przodu zrobił?

Krzywda z przodu spotkała go od poprzedniego właściciela, tłumaczył to zgnitą blachą pod zderzakiem, choć podejrzewam ciągoty ku tuningowi.
Co do ceny, to życzyłbym sobie około 4000.
pozdrawiam