| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
aldous fiat 128 3p Lubliniec | 2007-01-02 20:53:12 Witam,
mam zamiar sprzedać wkrótce mojego 128 3p. Rodzina się powiększa i żona zażyczyła sobie większy samochód
Na razie mam zamiar nim jeszcze pojeździć i gdzieś na początku wiosny sprzedać go (daję czas na ewentualne zgromadzenie środków . Na razie nie wystawiam na allegro, ani w innych miejscach, gdyż wolałbym, żeby dostał się w ręce człowieka zorientowanego w wartości samochodu, a nie rzeźnika, który zarżnie, a potem zezłomuje włoskie cudo.
Dobra, teraz szczegóły: - rok prod. 1975 - pojemność 1300 - instalacja gazowa - przebieg trudno określić, w każdym bądź razie 2-3 lata temu poprzedni właściciel przeprowadził remont silnika i nadwozia - stan oceniam jako bardzo dobry (oczywiście jak na swój wiek), przy poprzednim remoncie został wyspawany i jedyne co ostatnio musiałem zrobić, to spaw na tylnej belce - cały czas w eksploatacji, dojeżdżam nim do pracy, codziennie przebiegi około 10 km plus okazyjne dłuższe wycieczki. No, to chyba tyle, jeśli będą zainteresowani, to proszę o kontakt: damian.grey@wp.pl Pozdrawiam Na koniec fotki: imageshack imageshack imageshack3 img |
tadzik128 fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-01-04 22:03:42 jaka cena i kto mu taką krzywde z przodu zrobił? |