Pytanie kolektor 4-2-1 do 899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś robi tekie kolektory i gdzie możana kupić do silnika 899 seicento tak zwane kiełbaski

Kolektor możesz kupić np tu Kolektory i takie tam inne

dzięki za info morze masz coś jeszcze bo to troche daleko żeby odstawić auto

Oni już chyba mają gotowe elementy, więc wystarczy tylko założyć. Będziesz musiał najwyżej znaleźć mechanika co Ci to założy albo sam się za to zabierzesz

tak tylko ja to chce do malca swapa i chyba trzeba będzie zrobić jakąś wydumke

Olek (Viga) zrobi dowolny kolektor.

Cytat:
2008-03-12 23:57:02, yapko pisze:
Olek (Viga) zrobi dowolny kolektor.

a mi by zrobił? - jakie ceny i czy samochód potrzebuje?

do 899 powiedział 600pln jeśli do seryjnego auta to niechce samochodu ja mam swapa i trzeba zrobić troszke inny i czeka mnie wycieczka

Cytat:
2008-03-15 23:19:37, wojti79 pisze:
do 899 powiedział 600pln jeśli do seryjnego auta to niechce samochodu ja mam swapa i trzeba zrobić troszke inny i czeka mnie wycieczka

łochoo strasznie drogo no chyba że zajebiście dokładnie to obliczy

zależy dla kogo drogo

mam taki kolektor w swapie 903 nie musiałem jechać tylko zrobiłem rysunek ile jest miejsca i parę fotek aby to lepiej zobrazować kolektor oczywiście z VIGI

[ wiadomość edytowana przez: bravo126 dnia 2008-03-16 01:00:34 ]

[ wiadomość edytowana przez: bravo126 dnia 2008-03-16 01:01:29 ]

bravo126 a czy byla wyrazna poprawa osiagow po instalacji tego kolektora i czy masz wydech po lewo czy po prawo?

Mam flansze do tego kolektora. Za 55 zł mogę sprzedać i wtedy resztę można sobie samemu wydumać wedle potrzeb.

FLANSZA

Silnik będzie odpalony w ciągu tygodnia to Ci powiem.Musiałem zrobić taki kolektor bo zmieniłem wałek na 284 z rewara, gaźnik dmtr 32 z ritmo i na wydechu od Węglarskiego zbudowanym po serie strasznie zamulał .Do tego kolektora Węglarski zrobił ładny tłumiczek więc mam nadzieję że ładnie zabangla.aaaa z rurą przeszedłem na prawą stronę czyli jak seria