Rally in your brain!!czyli w co gramy:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no własnie starzy nie starzy ale karzdyz nas pomyka sobie w jakies gierce na bankowo ja np uwielbiam rally championship extreme
a teraz jestem na etapie sciagania "klasyki" gier samochodowych Need for Speed road challenge (4) ponoc da sie zrobic mod ze sie łada myka
bede próbował

pozdrawiam z siedzonka momo hyhyhy

A ja najcześciej se pogrywam trochę w Midtown Madness 2.
POściągałem se Łady 2107 , Samarke itp. I se pomykam ulicami San Francisco.Są tez inne samochodziki takie jak Polonez , 125p , 126 p i wiele wiele innych.

hehe, a widzieliscie test drive 3... to dopiero gierka... chyba z 1994....
ach te wektory

EH SZKODA ZE DO UNDERGANDA NIE DA SIE ŁADY 2107 WKLEIC ALE BY FUR BYŁ:p

...he he ... test drive III to była moja pierwsza milosc.... to chyba jeszcze ze dwa lata przed 94 było... tak mi sie zdaje...
...a teraz czasem odpalam NFS Underground albo Colin 4... midtown madness tez było....
... a poza NFS 1 i ostania wersja to jeszcze NFS 5 porsche było genialne...

NFS Porsche i ostatnio Undergrounde ze wskazaniem na tę pierwszą. Oczywiście Colin od 1 do ostatniego
a ostatnio fajna gierka: LFS

A ja szczerze mówiąc nie gram w gry. Może to dziwne dla mojego wieku, ale po prostu nie mam czasu na granie. Fakt, że jestem uzależniony od komputra, ale nie od gier tylko od... robienia swojej stronki o modelach. I to pochłania tyle czasu, że grać nie ma kiedy i nie chce mi się.

Ja też nie gram w gry

Mnie gry tez nie rajcuja, ostatnio w cos gralem chyba okolo 1,5 roku temu( nie jestem pewny czy nie dluzej nawet )
Poprostu mnie to nie bawi ( byly dwie gry ktore przeszedlem: wolfenstein i comandos 1 ).

Ja sobie pogrywam w Colin McRae Rally 2, suuuuper gierka. Pogralbym sobie w Colin McRae 4, ale niestety moj komputer jest troche za slaby.

Ostanio grałem dosyć dawno temu. Przeszedłem całego Medal Of Honor i Wolfensteina. Jeśli chodzi o gry samochodowe, to sorry, zbyt mało realizmu ... ale wolę pojeździć Ładą

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Generalnie nie gram w gry - z symulatorów zamiast aut wybieram samoloty, natomiast bawiłem sie jeszcze w Wolfensteina przeszedłem - ale Medal Of Honor utknąłem w wieży przy moście, którego broniąc przed wysadzeniem przez szkopów nie udaje mi sie ustrzec przed Tygrysem. Yanosik - ratuj chłopie!!!
- Wiem, że trzeba wezwac przez radio wsparcie z powietrza, ale nie działa.... Od 1,5 roku śni mi sie to po nocach i od tego czasu nie gram juz w nic...

Ja oprócz Wolfa przeszedłem Spear of Destiny, Hexen'a i wiele przygodówek w stylu Kings Quest czy Police Quest.

Oczywiście Doom'a 1 i 2 też rozpykałem.

A jeżeli chodzi o symulatory to tylko X-Wing czy Tie Fighter.

Ze ściganek to Collin 2 po sieci jest the best. Need for Speed 1 SE mam oryginalną A ostatnio jakiś czas grałem oczywiście w NFS Underground.

Warto by wspomnieć też o Quake i Max Payne. Obecnie nie gram, bo nie mam poprostu czaau.

miwstety nie mogę dostać starej ( archiwum) dobrej gry BOMB Jack z usmiecheem na tważy wspominam te chwile gdy w rekach nieszczyłem steroniki chetnie bym pograł ale nie na klawiaturze morze ktoś ma takie coś?
panoni

A ja najchetniej sport... FIFA '98 lub 2002, w zimie kultowe Deluxe Ski Jumping A tak poza tym w wolnych chwilach saper
A tak przy okazji niedawno zakupilem sobie Amige 500 i w wolnej chwili moze w weekend sobie podlacze i zagram w Lotusa albo Sensible Soccer

teraz w jedi academy
przypominam sobie stare gry uzywając emulatorów atari st i jaguara

aaaaa zapomniał bym klasyka sreamer 4X4 eh i ciezarówka raba

Cytat:
ale Medal Of Honor utknąłem w wieży przy moście, którego broniąc przed wysadzeniem przez szkopów nie udaje mi sie ustrzec przed Tygrysem. Yanosik - ratuj chłopie!!!
- Wiem, że trzeba wezwac przez radio wsparcie z powietrza, ale nie działa.... Od 1,5 roku śni mi sie to po nocach i od tego czasu nie gram juz w nic...

Troche dawno to było Ale z tego co pamiętam, to strzelasz z jednej wieży (albo ruin), potem, gdy robi sie gorąco uciekasz. Tylko nie pamiętam czy do budynku po drugiej stronie ulicy czy do jakiegoś pomieszczenia obok lub niżej Wsparcie musisz mieć, bez tego nie masz szans

No właśnie, wyczaiłem nawet najwyższy punkt wśród zabudowań (zgodnie z instrukcją przed etapem) i jak wystrzelałem wszystkich chętnych do wysadzenia mostu - pojawiło się wejście na wieżę... (to ten pkt, ale zanim zdążę wezwać lotnictwo Tygrys wali we mnie i po balu.... ).
ponieważ kilka razy "wbiegałem" na tą wieżę i doszedłem już do pewnej wprawy oszczedzając cenny czas - myslę, że mam jakiś błąd w grze - za chiny nie mogę użyc radia....
Dobra, kapituluję. Nie jest to dla mnie jedyne zajęcie, więc jakoś przeżyję porażkę .
pozdrawiam

Widocznie jesteś o jeden most za daleko...

pozdro