| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-01-04 17:37:06 musisz mieć uszkodzony kturyś z czujników najprawdopodobnie właśnie teń mały pozdro
|
cendra HF MEMBER Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2007-01-04 18:05:29 tez jestem ciekawy co moze byc przyczyna tej awarii (chodzi o kontrolke rezewry). u mnie to nie dzial i to jest typowe dla naszych autek temat juz poruszany na forum, ktos chya pisał cos o pływaku, ale nie jestem pewnien, poszukaj tego na forum.
chociaz jak ja jezdze na LPG to czesto mam benzyny tyle co rezerwa wiec chyba lepiej ze nie swieci, bo by mie tlyko wkurzała ta kontrolka ![]() |
djharus HF MEMBER HYUNDAI Pony/Opel CO ... Jastrzębie zdrój | 2007-01-05 22:29:53 A jakiego masz poniacza?Na wtrysku czy starego gaznikowca?Ja kiedys tak mialem w moim gaznikowu i okazalo sie ze wyskoczyl mi palec od cewki i zaczesm dotykal a czasem nie |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-01-06 00:21:15 witam ale nie domagania masz tylko na wolnych obrotach czy w trakcie jazdy terz potrafi ci przygasnąć?
|