Naklejki NEODESIGN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znacie napewno te firme tuningowa wejdzcie na stronke www.neodesign.pl spiszcie ich adres ze stronki wezcie 2 kopert jedna wlozcie w druga(z przyklejonym do niej znaczkiem) i kartka na ktorej bedzie info o kolorze naklejki (bialy, czarny, srebrny, zielony, czerwony, żółty, niebieski) maxymalnie moge wam wyslac 4 sztuki milego klejenia naklejka ma wymiary 12cmX1.5cm papa
pszczoua

A moglbys mi wyslac jeszcze naklejki greddy-ego, h&r, brembo, AC-schnitzer, Irmsher, Pjonier, Sanyo, i jeszce jakie tylko sie da? Bo to by bylo zajebiscie obkleic sobie samochod takimi zajebistymi naklejkami!!!! Juz widze laski, ktore wieszaja mi sie na lusterkach!!! Yeah!!! Jak tylko zdobede te naklejki to bede BOSSSS!!!!! Kurwa, nikt nie podskoczy!!!! A power bede mial taki, ze mi sie chyba licznik 2 razy przekreci, zanim osiagne Vmax!!!!! Oszalalem ze szczescia takie naklejeczki, fiu, fiu....
ps. niemyslales zeby je wystawic na allegro? za 2 miechy bedziesz milionerem!!!!! przeciez nikt nie zauwazy ze neodesign nie stworzyl, nie tworzy i nigdy nie stworzy spojlerow do espero , i te naklejki tak pasuja do espero jak kwiatek do kozucha..., ale co tam - juz mam cieplo na sama mysl ze moj samochod moglyby przyozdabiac piekne naklejki 12cmX1.5cm z napisem NEODESIGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe Krawat to ty nie wiedziales za kazda naklejka dodaje przynajmiej 2 KM mocy !!!!!!
a jak sobie nakleisz napis "DUAL TURBO" to przynajmniej z 10 KM jak nie wiecej....

A ja mam na zbyciu kilka naklejek miejscowego PKSu
Juz myslałem, że nikt nie uderzy w ten dzwon

UWAGA! Firmowe płyty CD - edycja niemiecka - wyprodukowane specjalnie dla wieszania na lusterku wewnętrznym Espero. Cena za sztukę tylko 14,99 + koszty przesyłki. Przy zamówieniu 10 sztuk przesyłka gratis.

Chłopaki - biore wszystko!!!! Naklejka PKS-u budzi u mnie najmieksze emocje!!! Piotrek - czy powieszenie Cdeka na wydechu chroni mnie przed widoeradarami w cywilnych samochodach policji??? Ehehhehe
Macieju - nie mogłem sie oprzec pokusie
Lasombra - a ja slyszalem, ze naklejki poza dodawaniem mocy, zmniejszaja Cx ? Prawda li to ???