| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-08-30 01:07:50 Linków to nie mam ale miałem ksiązki dotyczace kursu na kategorie C i testy tez ale nie wiem czy wazne są , zresztą musiałbym poszukac czy jeszcze te materiały mam , jeszcze z czasów kiedy na nauce jazdy jezdziłem |
profil-usunięty | 2006-08-31 20:14:57 Mireko a ja życze powodzenia ![]() |
profil-usunięty | 2006-08-31 20:36:52 Jakoś na pewno to będziemy trzymać kciuki.
A tak w ogóle to ode mnie z pracy pare osób zdaje teraz i strasznie odległe terminy egzaminów. Np konczy kurs teraz zdaje w pażdzierniku. Ja mialam dobrze bo ostatnia jazde mialam w niedziele a zdawałam w poniedziałek gdzie wszystko na świeżo. |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-08-31 21:38:05
bedziemy trzymac kciuki bedziemy nie wiem czemu ale zawsze jak z kims pojade na egzamin to zdaje bez problemu moze jak bede trzymac kciuki to tez zadziała
we Wrocku od dawien dawna są takie terminy , dlatego zwykle kursanci zostawiają sobie z trzy godziny jazd zeby pojezdzic jeszcze przez egzaminem
a kiedy to było ?? z tego co wiem dawno ![]() |
profil-usunięty | 2006-08-31 21:41:03
To co, że dawno ale bylo ![]() |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-08-31 21:41:57 Najlepsze były badania u lekarza-na jedno oko troszku niedomagam (-0,5) i bałem się,że lekarka będzie się czepiać,bo był wpis w karcie,ale wszystko było ok.Zaskoczenie było za to u laryngologa w kabinie do badania słuchu.Pani powiedziała,że kiedy coś usłyszę-wcisnąć guzik.Cisza-nic się nie dzieje.Wpada pani i pyta,czy nic nie słyszę.Mówię,że nic.No to jeszcze raz-coś tam pika-wciskam-ok,pani coś tam odznacza.Dalej pika-wciskam,a pani nic nie odznacza.Wciskam dwa razy bardzo mocno-pani odznacza.
Przez felerny przycisk biednej Służby Zdrowia ledwie zmieściłem się w normie ,a dobrych kilka lat grało się w zespole,czyli słuch powinien być dobry... |
profil-usunięty | 2006-08-31 21:46:30
Hihi no niekoniecznie, przez granie mogło Ci sie właśnie pogorszyć.
|
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-08-31 21:48:51
|
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-08-31 21:49:59
wtedy było troche inaczej , przepisy odnosnie szkolenia sie troche zmieniły i to nawet kilka razy , kiedys mozna było tak ze zanosiło sie dokumenty do osrodka egzaminacyjnego i za tydzień sie zdawało a godziny dalej sie wyjezdzało ,i dlatego były takie sytuacje ze jazde miało sie nawet w ten sam dzień co egzamin ostatnią , pózniej zmienili ze trzeba ukończyć kurs w całosci i egzamin najwczesniej najpierw było ze po 2 tygodniach mógł sie odbyc a pózniej zmienili ze po miesiącu , były to celowe zmiany zeby jak najwiecej ludzi przestało zdawac poniewaz idąc po miesciącu na egzamin bez przypomnienie sobie wiele osób sie spalało i oplewało ,nie wiem jak jest teraz bo juz jakiś czas w temacie nie jestem , na kat. C troche inaczej jest bo u nas tez sie takie coś praktykowało ze dwa tygodnie kursu rzeczywistego było a w papierach wpisany ze zaczął sie ileś tam wstecz ![]() |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-08-31 21:52:17
|
profil-usunięty | 2006-08-31 22:08:34 Wszystko się zmienia i nie to miałam na mysli. Tylko pisałam jak ja miałam "dawno" temu. |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-08-31 22:10:42 Ja też dawno-jeszcze egzamin z jazdy Fiatem 125P!!! |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-11-08 16:24:13 A więc wczoraj poległem na egzaminie praktycznym... na samych przedbiegach... |
profil-usunięty | 2006-11-08 16:32:38 Zdarza się,... następnym razem pójdzie lepiej ![]() |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-11-08 16:36:43 Tym razem chyba aż w Suwałkach.Tam podobno jest normalnie.Białystok po ostatnich aferach jest na celowniku.Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to,że było ciemno,mokry asfalt i nie było widać linii,bo odbijało światło latarni. |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2006-11-08 23:24:21 a na czym zdawales? bo w Legnicy maja Mana ladnego ..za moich czasow, w sumie jeszcze do niedawna, smigali Starem 1142.. jak zdawalem to wlasnie na takim, pozniej przyczepa..tez ta stara werjsa, podwojnie lamana.. na osi i na dyszlu - to byla jazda dopiero teraz to co jest to jest pestka heh |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2006-11-09 16:07:11 Uczyłem się na Staryku,potem dokupili Mana z Niemiec.Tyle że innego niż na egzaminie.Zdawałem na Man-ie 12-220.Porąbana skrzynia z póółbiegami-pierwszy raz taką wajchowałem.Przenoszę papiery do Suwałk-tam mają tylko Stara-prosty i mniej urządzeń do obsługi,na których można ewentualnie "skusić".Znajomy nie zdał,bo nie zapiął pasów na placyku.(W Starze na szczęście nie ma... ). |
mireko A4 Białystok-Krynki | 2007-01-03 19:33:00 Po wielu stresach i nerwach zdałem dziś egzamin z jazdy na ciężarówy |