Tłoki nadwymiar do 2.0 DOHC Fiat 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam , moze mi kros doradzic gdzie dostane nowe tłoki nadwymiarowe do 2.0 dohc od fiata 132 (najlepiej z garbem w celu doprezenia silnika)??

ja mieszkam w łodzi moze ktos sie orientuje w tej okolicy...!!

Zapomnij, nie ma tych tłoków a jesli juz to cena oscyluje w granicach tysiaca złotych. Mozesz spróbowac poszukac tloków od cromy 8V beda pasowac srednica z tym ze ewentualnie trzeba przerobic uklad podciec pod zawory. Alternatywa sa tloki od forda o srednicy 86mm. Tez jestem z łodzi wiec jak cos to mozemy sie spotkac i pogadac Jak cos dawaj na priv

z garbem nadwymiar nie osiagalny z tego co wiem jedtnie nominał
, płaskie powinny byc

e tam nieosiągalny ja kupiłem tłoki z garbem z ritmo 130TC w bdb stanie na trzeci nadwymiar za 250 zł gratis dostałem dwa niekompletne DOHCe . Trzeba szukać i liczyć na łud szczęścia .

w stanie bdb czy nowe ? bo ja mowie o osiagalnoasci w sklepie a nie u jakiegos dziadka w piwnicy albo o dobrych urzywkach

szczerze mówiąc interesuja mnie nówki , jak nie znajde z garbem to mysle takze o rozwiercie do 86 mm i załadowaniu tłoków od sierry 1,8 ohc, łezki i tak bede musiał podcinac czy to w fiatowskich czy w fordowskich bo bede miał wieksze zawory w mojej głowicy i mam sportowe wałki o skoku zaworu 11mm( o2mm wiecej niz nominalnie). co do sworznia to wymieni sie tylko tulejke w głowce korbowodu ,by pod sworzen ten tłok pasował.