Jedziemy na EURO 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreszcie poskiej reprezentacji udało sie zakwalifikować do mistrzostw europy!!!!!! Historyczny to moment dla naszego kraju....nawet jesli ktoś nie jest kibicem piłkarskim. Ja proponuje już odkładanie kasy na bilety i wspólny wyjazd pod logo Hyundai Fan Klub do Austrii i Szwajcarji na mecze Nie ma to jak promocja klubu za granicą kraju A przy okazji nawiązanie jakiejś współpracy z innymi klubami

Cytat:
Wreszcie poskiej reprezentacji udało sie zakwalifikować do mistrzostw europy!!!!!! Historyczny to moment dla naszego kraju....nawet jesli ktoś nie jest kibicem piłkarskim. Ja proponuje już odkładanie kasy na bilety i wspólny wyjazd pod logo Hyundai Fan Klub do Austrii i Szwajcarji na mecze Nie ma to jak promocja klubu za granicą kraju A przy okazji nawiązanie jakiejś współpracy z innymi klubami

Marzenia ściętej głowy

hehe dobre, moze sobie zrobimy zlot w austri ;pp
to by było coś
pyros a jak twoj hultaj, juz ok?

ja jestem za zlotem zagranicznym,choć wątpie w to bardzo....ale to już inna sprawa
co do mego hultaja na jak narazie wszystko okej,po wymianie pompy paliwa na nową(tz.używana)wszystko gra. Czeka mnie teraz juz tylko wymiana pompy na nową(która już czeka w piwnicy)...ale to może na wiosnę....