Kable

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile mogą kosztować kable wn.do 318i m43.Może wiecie gdzie najtaniej kupić.Jakie z tych tańszych jeszcze można zamontować.
Nk Bosch,tych Jamron to chyba nie warto.Dzięki.

zawsze polecam BERU. koszt około 600 pln.
pozdrawiam

do M40 kupilem NGK za 250 zł, nie narzekam. Nie wiem czy do twojego podejdą. Wcześniej miałem Boscha.

witam
a ja mam taki problem czy te kable za 250zl są z czujnikem?
ja kupiłem kable sentecha do M40
ale nie mają tego czujnika i wypada mi jeden kabel stary zostawic
(chyba 4cylinder)
wogule to jakis syf kupiolem na allegro gosc mi wyslal kable na cienką swiece (odkreca sie łepek)
a do m40 za nic takiej siwecy nie kupisz
Pzdr
radzą mi kupić kable za 500zl
jak bylo u was

Zadzwoń albo napisz do:

Autopunkt
tel: (071) 34 00 480
e-mail: auto-punkt@o2.pl

Tam kupisz komplet kabli BERU z czujnikiem za 400 zł i będzie po kłopocie.

Witam
Mi w jednym ze sklepów zaproponowali kable firmy KRAFT za 160 PLN do 1.8 M40. Fakt ze Beru sa napewno znacznie lepszej jakosci ale coz cena.... Jeszcze ich nie kupilem bo zastanawiam sie czy kupic to czy moze ciut drozsze NGK. Co mozecie powiedziec o tych KRAFT? Warto to kupic czy raczej lepiej dolozyc troche i kupic drozsze?

Witam
Gregor czy te kable Kraft i NGK mają impulsator?
Ja nie wiedziałem o nim że powinien być na jednym kablu i muysiałem zostawić jeden stary
więc jak masz przepicie na kablu z czujnikiem to lipa
Pzdr
Z tego co wiem najtańsze kable z czujnikiem 400zl

Coz narazie klopotu z kablami w sumie jeszcze nie mam tylko przed zimą mechanik radzi mi wymienić bo stwierdzil ze juz mam troche zjechane (obecnie mam BREMI-przez dwa lata odkąd kupilem beeme nie mialem z nimi problemu ale teraz zalozylem gazik , zmienilem swiece a przewody zostaly ale przed zimą musze i to wymienić). Wlasnie nie wiem czy te KRAFT i NGK mają impulsator. Ale lepiej dolożyc i kupic jakies z impulsatorem.
Pozdro

Do Marianz8: Kupilem kable tego Krafta. Nie maja impulsatora. na czwartym cylindrze zostal mi stary kabel BREMI z impulsatorem. Ale mimo wszystko poprawe odczulem ogromna. Zniknelo falowanie obrotów ktore niedawno sie pojawilo. Poprawil sie rozruch silnika. Calkiem spoko tylko nie daje mi spokoju ten kabel z impulsatorem. A jaką funkcje ten impulsator spelnia?
Kraft kosztowal 163zl komplet.
Pozdrawiam

Cytat:
2007-01-04 20:46:21, Gregor pisze:
. A jaką funkcje ten impulsator spelnia?

Proponuje wyszukiwarke...

Jak zwykle wyszukiwarka hehehe........
Pozdro