MotoNews.pl

Kiedy kolejny zlot KSK ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie bo kurde fajnie ostatnio bylo

Jak najszybciej Ja jutro powinienem byc mayday tez luizke moge zwerbowac a co z reszta to niewiem jutro moglibysmy cos podziałac wiem ze to dosc pozno ale co wy na to ???

Szacuneczek

no zeczywiscie puzno.ja sie zastanawialem nad szczurowa bo jest jutro ale zostajemy tutaj.godzina 13??bedzie duzo bydla ale moze cos sie zrobi/ja zwerbowalem gagapuka i zaczynam werbowac reszte

misiek a jakby jechac z pasa gdzies np kolo ciebie niema tam placu jakiegos??bo o 13 bedzie bydlo

13 to dobra godzina powinienem byc moze zmałym poslizgiem ale raczej tak

Szacuneczek

Ja nie wiem czy zdaze wrocic na 13 do krakowa.Raczej watpie bo dzis wieczor zapowiada sie niezla impreza i alko chyba bedzie we krwi jeszcze dlugo
jesli by mnie nie bylo to bawcie sie dobrze
POzdrowionka

nieoczekiwana zmiana planow niestety nie dam byc jutro o 13 przepraszam wszystkich

ja bym chcial byc ale jezeli sliweczka nie bedzie to nie mam sie czym zabrac wiec niestety troszeczke odpadam ech szkoda chyba ze ktoorys z kloobowiczow by mnie przygarnol z osoba towarzyszaca raczej

Pozdrawiam

spożo mnie pasi i postaram sie być tak jak już piałem Ci Mef , to może poznam resztę ekipy poza Gagapukiem
Szacuneczek

Byłem dzisiaj krociutko aczkolwiek byłem Poznałem kolege Swlla i nawet paru klubowiczow było niestety ci co zawsze a co z reszta oto jest pytanie??? Był Gagapuk, Putin, Luizka chwilke ale była, Kaczego tez widziałem a co z reszta??? Niechodzi mi tylko o dzisiejszy zlot ale sa pewne osoby ktore w ogóle sie nie pojawiaja-martwi mnie to poniewaz jednym z załozen klubu jest to ze powinnismy sie spotykac a sa pewni klubowicze ktorzy od poczatku załozenia naszego klubu w ogóle sie nie pojawiaja Moze w tym temacie wypowie sie Mef i wogole wszyscy co o tym myslicie . To sa przemyslenia moje i maydaya.

Szacuneczek

PS. Mayday dzis nie mogł byc bo miał komunie w rodzinie

no wlasnie czemu was nie ma na zlotach

ja dzis wpadlem na chwilke.Bylem polprzytomny,poogladalem furki i ucieklem.
A co z regulaminem???Wyczytalem ze trzeba sie pojawiac raz na miesiac czy jakos tak.A jesli sie ktos nie stawia to co sie z nim dzieje.Usowa sie godyscyplinarnie??

wilu 136 widziałem cię dzisiaj jak wjeżdżałeś na pas . Ja akurat odjeżdżałem

Niestety Misiek ma racje.Oto skład niedzielnego spotkania:Swill,Putin,Gagapuk,Misiek,Luizka,Kaczy,Wilu,Żakiel.Do tych ludzi niemam zastrzezen bo widze ze sie angarzuja w zycie klubu.Rowniez niemam do Maydaya,Andre,Daytona,Roger ktorzy pomimo swej nieobecnosciu usprawiedlili ja.Jednak nasz klub niekonczy sie tylko na tych osobach.Tak glupio wskazywac palcem ale mysle ze miskowi i wszystkim glownie chodzi o Uriela ktory ostatnio zadko a wrecz wcale nieprzyjezdrza na pas,oraz o Gugiego choc on podobno tuninguje silnik.

Willu mi napewno nie chodzi o usuwanie kogokolwiek z naszego klubu nie to mam na mysli chodzi mi o to ze klub jest po to aby spotykac sie i dobrze sie bawic ja tak przynajmniej uwazam i chciałbym zeby tak było a wstapienie co klubu dla mnie nie jest tylko wpisem ale tez dobra checia i zamiarem własnie tego zeby w takim gronie od czasu do czasu dobrze sie zabawic Dlatego dziwi mnie to ze niektore osoby bedace klubowiczami nie pojawiaja sie Natomiast pełnt respect dla ludzi ktorzy według tej ideii postepuja a dodatkowo np Sliwek osoba ktora nie jest oficjalnie klubowiczem ale udziela sie na forum i pojawia sie na spotach co do wszystkich tak trzymac a co do nieobecnych ...

Szacuneczek

Chciałem jeszcze dodac Mef ze nie uzywam zadnych Xyw bo uwazam to za niestosowne poniewaz o nieobecnych sie nie mowi Ci ktorzy niebywaja doskonale o tym wiedza I wydaje mi sie ze na nastepnym spotkaniu KSK trzeba bedzie omowic ten temat i jezeli wszyscy klubowicze beda mieli podobne zdanie bedzie trzeba uczynic odpowiednie kroki w celu zaradzenia tej sytuacji Bo jestem zdania ze jakosc powinna byc wazniejsza niz ilosc Ale o tym powinni zdecydowac wszyscy klubowicze To jest moje zdanie i mam nadzieje ze nit niebedzie miał mi tego za złe.

Szacuneczek

no juz myslalem ze mnie nie wymienicie

Ja też byłem na chwile ale widziałem tylko Miśka.

zdiecia ze zlotu juz na stornce-zapraszam

Słuchajcie wyluzujmy jeszcze przez chwilke i oblukamy co sie bedzie działo z frekwencją .Moim zdaniem niema co ciągnąć nikogo za uszy ale z drugiej strony to wiem jqak to jest bo mam dzieciaka i akurat niedziela to dzień w którym mogę się z nim gdzieś wybrać a zarazem zajebiście chce byc na spocie (więc zrozumcie) ja bym trochę jeszcze poczekać.

SZACUNECZEK

Kamikadze Power Squad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!