Dobry Mikołaj 2006 roku...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chwalcie się, czym Mikołaj was zaskoczył i co ciekawego przywiózł dla was.
Gwiazdka jest raz w roku i otrzymujemy prezenty wyjątkowe . Tu jest odpowiednie miejsce, by się nimi pochwalić :

Ja byłam tak niegrzeczna,ale tak bardzo niegrzeczna ,że nawet rózgi mi nie podrzucił

Najgorsze co moze być..to zostać ominiętym

Ja dostałem hamulce do Hultaja i quuuuupę słodyczy

ja dostalam kosmetyki (perfumy, itp) a takze mikolaj zaplacil ma za nowa kierownice do Coupe skórzana...

Więc:
- zestaw gazet motoryzacyjnych (standart)
- czapka z logo Hyundaia (no jakiś akcent hyundaiowski musi być)
- drążek rozporowy do podciągania (zacząłem dużo ćwiczyć)
- książka "101 pozycji sexualnych" z obrazkami i opisem co i jak (szkolę się, by było dobrze )
- kartę do komórki
- i kilka mniej ważnych akcentów typu słodkości, ramki na dyplomy (sam o nie prosiłem) itp.

A jednak dojechał ten Mikołaj i podrzucił mi książkę :"Chcę być kochana tak jak ja chcę",mam nadzieję że zdążę ją przeczytać w tym roku jeszcze.

Ale Mikołaju kochany,ja już od pół roku proszę ciebie o laptopa.Może jak bedziesz wracał z rozwożenia prezentów po świecie to zostanie ci jakiś w worze i podrzucisz?

A ja w gruncie rzeczy bylem chyba bardzo grzecznym chlopcem, poniewaz dostalem:
-opłacenie wyjazdu sylwestrowego w Zakopanem (5 dni)
-rekawice snowboardowe
-mp3 player ( z glownym zastosowaniem w aucie za pomoca kasety adaptera, poniewaz szyba w aucie jest drozsza od radia)
-tiszert
-kosmetyki
- gotowka "na drobne wydatki"

Jakos wyjatkowo duzo sie tego uzbieralo tego roku

Mi mikolaj przyniosl chec sprzedazy przez bylego wlasciciela samochodu na ktorego dlugo czekalem i udalo mi sie wreszcie go dorwac gdyz poprzedni nic a nic o niego nie dbal i nareszczie moge ja o niego zadbac

ja dostalam zegarek, jakies tam kosmetyki, torebke i pare praktycznych rzeczy typu zestaw nozy (to na Wojtka ), obrusy itp no i oczywiscie slodycze

Magda, proszę obchodź się ostrożnie z nożami. Wojtek jeszcze się przyda ...

Ja natomiast miałem wyjątkowego Mikołaja, w worku przyniósł mi radość z życia, zrozumienie w rodzinie i wiele nadziei. To był niepowtarzalny Mikołaj.
No i sporo zapachów .

Cytat:
2006-12-29 01:39:11, Bolls_no1 pisze:
Magda, proszę obchodź się ostrożnie z nożami. Wojtek jeszcze się przyda ...

noo... postaram sie

Do nas mikołaj troszkę się spóźni ale za to jaki prezent rodowodowa kotka rasy Maine Coon "Tusia"
Tusia

No no, będzie co głaskać i drapać , a w nagrodę z drugiej strony mruczando

U nas za to sie pospieszył i niedostarczył tam gdzie trzeba wiec trzeba było sie ruszyc do Czestochowy - gdzie nas Speed nakrył
Też rodowodowy ...
Więc dopowiem - Szanucerek czarny średni
Ikaria
te duże psy to rodzice naszej suczki
Pozdrawiam.
Misio

rozge ale jaka heheh

a tak na serio misio, takie nie za czesto spotykane sa te pieski w tym kolorku spoko
ale ja wole biale

Coś ci sie pomyliło
Nie ma średnich białych
Białe są miniatury, chyba też olbrzymy (ale tego nie jestem pewny), ale nei "standart".
Średnie są czarne i "pieprz i sól", przy czym te drugie sa o dziwo popularniejsze i w sumie w każdym województwie jesk kilka hodowli. Czarnych jest stanowczo mniej, w sumie są 4 wieksze hodowle w Polsce (wiekszosć na wybrzeżu).
Pozdrawiam.
Misio

nowsza stronka Ikarii

Cytat:
2007-01-07 20:17:12, _Misio_ pisze:
Coś ci sie pomyliło Nie ma średnich białych Białe są miniatury, chyba też olbrzymy (ale tego nie jestem pewny), ale nei "standart". Średnie są czarne i "pieprz i sól", przy czym te drugie sa o dziwo popularniejsze i w sumie w każdym województwie jesk kilka hodowli. Czarnych jest stanowczo mniej, w sumie są 4 wieksze hodowle w Polsce (wiekszosć na wybrzeżu). Pozdrawiam. Misio nowsza stronka Ikarii

nie pomylio mi sie mialem na mysli swojego sunie rasy
"american bulldog"
ktora jest cakowicie mozna powiedziec ze w 100% biala

a co do sznaucera to ladnie to wytlumaczyles tym co nie wiedzieli
olbrzymy chyba sa biale ale to zadkosc straszna, w rodzinie mam miniaturke

No to Tusia jest już od soboty w domu, wszystko ją ciekawi nawet teraz gdy piszę patrzy na monitor, może chce zostać nową klubowiczką
Tusia w domu

kotek super ja tez chce zwierzaczka na prezent (Huskiego jakby ktos chcial zasponsorowac )

Malamuty sa piekniejsze
Pozdrawiami życze spełnienia marzeń
Misio