| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Blured Lancia Kappa JTD Pruszków | 2007-01-10 15:13:01 Proszę o poradę, radę, dzis okazało się, że tylnego hamulca nie ma , a główny tył prawy słaby ,
czy sama wymiana szczęk pomoże ???, czy odpowietrzyc tył prawy, on jako ostatni bierze, co jest najważniejsze, prócz wymiany szczęk i gdzie się znajduje? nie wiem kiedy były wymieniane i jakim są stanie, ale po poprzedniku ......nic nie powiem złego bo nie wiem
dziekuję za pomoc |
slawas1 Sympatyk FEFK był DH N7A Gorzów Wlkp | 2007-01-10 15:36:08 bez zdjęcia bębna niczego konkretnego się nie dowiesz |
Blured Lancia Kappa JTD Pruszków | 2007-01-10 17:26:00 znalezione...MasterCheat autorem interesującej lektury,
która pozwoli pozbyć się problemu......hm
dzięki........wyszukiwarka dobra na wszystko........tylko jak znaleźć śnieg |
Blured Lancia Kappa JTD Pruszków | 2007-01-11 17:20:59 tak mechanik dzis zobaczył tylne hamulki i :
okładziny bez zarzutu,nie wymieniałem, natomiast wszystko zdjął oczyścił na błysk, samoregulator!!!, słabo pracował w prawym...bardzo słabo, nasmarował pastą miedzianą, i przegląd techniczny zaliczony oki, natomiast myślę cenna uwaga, nie odkręcał tymi czterema śrubkami, a zdjął bęben przez odkręcenie nakrętki mocującej łożyska -piastę/lewe odkręca się w przeciwną stronę, przedłużka 1m/ przy okazji obejrzałem łożyska są ok, dlaczego tak? bo w nowszych essach śruby mogą się urywać, w starszych jest lepsza stal wszystko trwało bez pośpiechu 2h odbierając telefony
pozdro ales |