Zajezdnia w niedziele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Począwszy od przyszłej niedzieli beda organizowane treningi na zajezdni 20zł od godz 12
Jest to informacja nieoficjalna ale raczej pewna!
Oczywiscie organizator prosi o "seryjne" wydechy.......

Cytat:
2007-01-25 15:05:34, olo77 pisze:
Począwszy od przyszłej niedzieli beda organizowane treningi na zajezdni 20zł od godz 12 Jest to informacja nieoficjalna ale raczej pewna! Oczywiscie organizator prosi o "seryjne" wydechy.......

prawda ci to

Czyli pierwszy trening 30. Ja sie pisze

Może to głupie pytanie, ale na czym polega ten trening?

Czy ktoś zna miejsce, gdzie można spokojnie potrenować altonen?

[ wiadomość edytowana przez: fyderek dnia 2007-01-25 23:26:09 ]

trening tzn ze masz do dyspozycji plac gdzie bedzie mniej wiecej wytyczona trasa i mozesz upalac bez obaw przed policja

Ja sie piszę koledzy na 100%, nie mam co prawda seryjnego wydechu ale jest cichy

Cytat:
2007-01-26 07:42:54, olo77 pisze:
trening tzn ze masz do dyspozycji plac gdzie bedzie mniej wiecej wytyczona trasa i mozesz upalac bez obaw przed policja

i tak np 20 aut bedzie naraz szalec po placu? bez zadnych oganiczen?

hej Konrad_P są wcześniej zapisy na zajezdnie

są zapisy? czy tak jak w tamtym roku, przed wjazdem sie placiło i wjeżdżało...

pozdr. matt

a ja nie wiem, burdelu na pewno nie będzie żeby było za dużo naraz czy coś w tym rodzaju, A.Borowiczki się pytajcie

kurde wczoraj się wyszalałem, na dziś już się spłukałem

Było odjazdowo tzn. czasami przód odjeżdzał, a tył to na każdym zakręcie

W niedziele była super jazda no i wzajemna pomoc przy wypychaniu jak ktoś przesadził z prędkością. Dla mnie git !!!

czyli teraz co niedziele od 12 cos sie tam dzieje ? tzn mozna sie wbic na pojeżdzawke i zapisac na miejscu przy wplacie +/- 20 zł ?

dokladnie tak tylko najlepiej byc o 12 bo jak przyjedziesz na 13 to też płacisz 20zl

W niedziele zajezdnia aktualna, bo dzisiaj przejeżdzałem obok i niema śniegu czysty asfalt

no to ja tez wpadnę w niedzielę

Z tego co się właśnie dowiedziałem to treningi będą się odbywać tylko w warunkach zimowych, czyli śnieg. Ponieważ brak śniegu to treningu nie ma...

hehe a ja dopiero teraz tą wiadomość odczytałem, ale się wystałęm dziś na zajezdni, w dodatku wymarzłem, ale na pocieszenie mogę mieć tylko to że nie byłem sam

Cytat:
2007-02-04 15:44:37, Gadzio pisze:
hehe a ja dopiero teraz tą wiadomość odczytałem, ale się wystałęm dziś na zajezdni, w dodatku wymarzłem, ale na pocieszenie mogę mieć tylko to że nie byłem sam

wniosek jest jeden - trzeba codziennie czytać forum