Sprzedam radio cd/mp3 BLAUPUNKT KINGSTOM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j.w radio kupione z samochodem, w stanie idealnym, w 100% sprawne. Dużo funkcji, można dopasować kolor podświetlania do deski rozdzielczej.Sprzedaje tylko dlatego że zawsze chciałem radio 2-din i takie zamierzam kupic.

Dokładnie takie samo jak na tej licytacji
radio blaupunkt

Cena 350 zł, myśle że lepszej sie nie znajdzie.

ja kiedys tez marzylem o 2dinowym..jednak perspektywa braku ochrony przed zlodziejami takiego radia skutecznie mnie zniechecila...a masz juz pomysl jakie radio chcesz zamontowac? pytam ze zwyklej ciekawosci...kiedys np pioneer mial w swojej ofercie 2din ze zdejmowanym 2dinowym panelem ale wygladalo to choinkowo i zupelnie nie pasowalo do deski

Chciałbym założyć clariona lub znaleźć orginalne infinity, w gre wchodzą tez inne. Co do zdejmowanego 2-dinowego panela to nie słyszałem o czyms takim, i to jest jedyny powód zniechecający mnie do zakupu.

Mam jeszcze w domu radio blaupunkt kasetowe, wygląda jak nowe, w 100% sprawne pewnie było włożeone do samochodu zeby zamaskować otwór po radiu albo podmienione przed sprzedażą w komisie, identyczne jak to poniżej
blaupunkt kaseta

cena 70 zł

[ wiadomość edytowana przez: Wiktor_ dnia 2007-01-15 14:56:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: Wiktor_ dnia 2007-01-15 14:57:27 ]

co do zdejmowanego panela to tu masz przyklad..a co do balupunkta to cholera..nie mogles w piatek powiedziec..szukalem wlasnie kaseciaka..teraz juz po jablkach bedzie mp3

no rzeczywiscie jest zdejmowany panel, ale to radio jest tak paskudne ze za 1/4 tej ceny bym go nie kupił. Co do blaupunkta to prawie zapomniałem że gdzieś go mam, no ale może chetny sie znajdzie.