| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dewiant23 HF MEMBER nissan primera Pruszków | 2004-12-16 08:22:07 Zgadzam się z przedmówcą u mnie też wychodzą bez żadnego przekręcania tylko trzeba użyć lekkiej siły. Pozdrawiam. |
drtrkrz HF MEMBER Hyundai LC Accent Gdańsk | 2004-12-16 10:15:50 przekręcam to luzuje się oprawka ale nie chce wyjść. coś blokuje od środka
w |
tramal HF MEMBER hyundai acc 3d coupe gdansk | 2007-01-08 22:39:45 witam no ja mam podobniutki problem oprawke z klosza reflektora to nie problem wyjac ale jak wyciagnac ta mala zaroweczke od pozycyjnych bo ja ciagnolem i naprawde ciezka sprawa, a i mam jeszcze pytanie bo wsumie to niewiem co tak do konca jest bo zaroweczki sie swieca ale naprawde malym swiatlem a i mam pytanie czy to zarowki czy moze jakis bezpiecznik co poradzicie moi drodzy????? bo ewidentnie dwie sie pala taka sama moca wiem ze to jest zamala moc bo powinny rozswietlac reflektor czego one nie robia |
necik HF MEMBER Hyundai Pony Kraków | 2007-01-14 00:20:54 Może te żaróweczki masz na 24V a nie na 12V? |
tramal HF MEMBER hyundai acc 3d coupe gdansk | 2007-01-18 22:20:40 no niewiem moze mam 24v jutro sprawdze, tak czy inaczej chcial bym sie zapytac was jak wam swieca zarowki pozycyjne, bo czytalem ze to niejest tylko muj problem ale ogolnie wielu ludzi ma takie stwierdzenia odnosnie swoich zarowek pozycyjnych, ok dzieki za odpowiedzi
|