| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-10 20:12:01 popieram odpuśc sobie link 4
a nie masz zadnego agenta od ubezpieczeń?? tych firm jest teraz tyle.. |
![]() stupa Fiat 126p Wieden | 2007-01-11 10:12:41
A kto dzisaj nie jest zjodziejem Kadza firma ubespiecienowa to bandyty i tyle. Ale nic gdzies sie trzeba ubespieczyc. Do tej pory bylem w PZU mialem tam Fiata ubespieczonego.
Jestem bylem sobie na stornie Allianz i tam wynosci koszt ~1400PLN za rok.
No jak narazie nie mam zadnego agenty z takich firm, wiem ze jest ich pelno, narazie nie ma mnie w kraju tak ze szukam tak po internecie za ofertami. Chyba bede musial jak bede znow w Polsce sie rozgladnac
dziekuje za nfo o to Link4 |
silver1 najlepsza | 2007-01-12 14:08:20 Kolego stupa wszystko jest w jakis sposob powiazane, czy jestes w wieku do 25 lat, jak dlugo masz prawo jazdy, czy masz jakies znizki juz, jaki to samochod. jaka ma pojemnosc silnika, ktory to rok, jak ubezpieczalem swoj pierwszy samochod w wieku 20 lat zaczynalem od konkretnego zera wyszlo mi w warcie 2000zl a w HDI 1200zl , jak bedziesz w polsce podskocz do takiej agencji ubezpieczeniowej w ktorej wlasciel jej ma podpisane umowy z wszystkimi ubezpieczycielami i wtedy znajdzi ubezpieczenie dla ciebie, ubezpieczenie auto moze byc tez tansze jak ubezpieczysz sobie cos jeszcze naprzyklad dom od kradziezy albo pozaru.Reasumujac nie polecam Warty.Pzu cz Allianz popytaj w agencji ubezpieczeniowej co bybylo najlepsze dla ciebie.
Pozdrawiam |
![]() stupa Fiat 126p Wieden | 2007-01-13 15:28:39
No ja wiem wiem ze to od wielu faktorow zalezy ile sie placi. To pewno tak zrobie jak bede znowu w kraju pojde do jakiejs agencji
dziekuje |