Dlaczego fso autoklub zmienili forum?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
właśnie doczytałem post kolegi PG o zmiania forum przez fsoautoklub. mimo ze ja nie zaglądałem tam tak często jak tutaj jestem wielce zaskoczony, wydaje mi sie ze nie ma bardziej przejrzystego forum niz motonews (mimo reklam) ogólna szata wg mnie jest super czytelna. w takim razie moze jest ktoś kto napisze dlaczego sie tak stało i jaki jest cel tych zmian?

ja tam jestem zwolennikiem phpbb2 i nie ma lepszych forow niz postawione na nim ... ( tak tylko o przejrzystosci motonews itp..)

Zacytuję wypowiedź prezesa:
Cytat:
2007-01-12 15:20:09, PAGAN pisze:
(...) Pomysł nowego forum zapadł dośc szybko pomiedzy mną a RR. Zbiegło się to z zablokowaniem forum na MN dla userów z zewnątrz. Miałem serdecznie dosyć kolejnego gościa, który naruszył regulamin wstawiając ogłoszenie sprzedaży na forum, apóźniej pojeżdził sobie po mnie, jak po burej suce na priva. (...)

Chodzi między innymi o większe możliwości administracji, możliwość banowania tych, co bajzel robią...

A,ze tak sie zapytam,istnieje juz nowe forum fsoautoklubu czy nie?

www.fsoautoklub.pl/forum
Rejestrując się, zwróćcie uwagę na zasady - abyście uniknęli spięć z moderatorami...

Póki co stare forum nadal istnieje i istnieć będzie, nie wiem natomiast co z ilością ludzi, którzy będą je odwiedzać i na nim pisać - ja na pewno na starym będę, tak samo jak i tu.

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2007-01-12 18:48:23 ]

w phpbb2 jest duzo lepsza wyszukiwarka
ta z motonews jest troszke lipna, mozna sie do niej przyzwyczaic ale fakty sa faktami

Ma ktos link do starego forum? Mi stare niedziala,chyba,ze mam inny adres niz powinien byc

stare forum

a na nowym nie moge się zalogować klikam w link w mailu i dalej mam nie aktywne konto...

Dostałeś maila potwierdzającego aktywację konta, czy rejestrację na forum?
Widzę, że zarejestrowałeś się prędzej niż ja, więc powinieneś już być aktywowany... Ja niestety nic nie mogę zrobić w tym temacie...

to nowe forum jest do kitu

nie podoba mnie siem

Ja też nie jestem jakoś szalenie przekonany do tej zmiany, ale co zrobić...