[s] malca 1980 r. zółtko :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kumpel ma do sprzedania fajnego maluszka z 1980roku zolty na starym rozstawie srub obecnie jest na zderzakach FL ale chromy gdzies ma tylko musi poszukac i nie wiem w jakim stanie.Ojciec jego robil wszystkie naprawy cos bylo nie tak to dogladal wszystko ladnie regulacja co jakis czas i wogole Jeden raz pojechal do mechanika i mechanik cos zrabal i skutek byl taki ze sie zapalil - podejrzenie cos z gaznikiem - wszystko widac na fotach.Mysle ze wymiana tylniej wiazki instalacyjnej wchodzi w gre.Cena to 350zł do mocnej negocjacji.Opony w bdb stanie. w zdjeciach bedzie tez faktura z lista czesci ktore zostaly wymienione fotki zaraz

oto foty :

wystarczy go przepolerowac i bedzie jak nowka i domalowac ale mysle ze szkoda klasyka juz malo jest takich malcow i ktos sie nim zaopiekuje

skan faktury co bylo robione przesylam na maila

[ wiadomość edytowana przez: DJ_Turn dnia 2006-12-19 22:08:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: DJ_Turn dnia 2006-12-19 22:09:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: DJ_Turn dnia 2006-12-19 22:18:00 ]

pikna fura

palce lizac D: ahahhah

zdjęcia hooyowe ale może buda dobra

buda jest dobra konserowana coroku prze ojca od kumpla

jesli ktos zainteresowany jest to niech pisze do ceny sie napewno dogadamy bo kumpel chce go oddac na zlom

Cytat:
2006-12-20 12:51:05, DJ_Turn pisze:
bo kumpel chce go oddac na zlom

bo tam jest jego miejsce

ej no niech ktoś uratuje auto a nie tylko haha hihi
za kilka lat to maluch będzie taką rzadkością że każdy sie będzie patrzał na niego jak ufo.
DJ_Turn pokaż więcej fotek tego auta i niech to będą fotki całego auta i lepsze niż tamte.

Nie wierze ze to powiedziales KOROZJA

Dave fotki robil kumpel ale poprsoze go o fotki calego autka - naprawde nikt go nie chce z tego forum ????

[ wiadomość edytowana przez: DJ_Turn dnia 2006-12-20 17:17:01 ]

Cytat:
2006-12-20 12:55:48, korozja pisze:
bo tam jest jego miejsce

pojebalo was.
spalonego samochodu chyba nie widzieliscie.

Korozja straciłes umnie ;/ ...

jak po konserwacji to dobra buda pod rajdowke i tak na dzien dobry wszystko sie wywala

a dla mnie to wszystkie maluchy powinny byc na złomie... sztrucle trzeba tepic...

Cytat:
2006-12-21 09:09:22, Kuner pisze:
a dla mnie to wszystkie maluchy powinny byc na złomie... sztrucle trzeba tepic...

A ty sie skad urwałes???tempic to trzeba takich ludzi co tak bez sensownie gadaja.
Jak myslisz ze seicento jest takie cudne to chyba masz klapy na oczach. Sam mam i malucha i seicento i nie piepsze takich bzdur co ty.

a ja myślę że to był taki noworoczny dżouk.

Cytat:
2007-01-18 11:55:41, WOLF_ADI pisze:
A ty sie skad urwałes???tempic to trzeba takich ludzi co tak bez sensownie gadaja. Jak myslisz ze seicento jest takie cudne to chyba masz klapy na oczach. Sam mam i malucha i seicento i nie piepsze takich bzdur co ty.

a czy napsiałem ze seicento jest super i wypas? nie... mozesz sobie gadac ile chcesz bo dla mnie samochody nie maja dusz - sa zwyklymi maszynami ddo przemeiszczania sie.. wiem jedno - mialem 2 maluchy i zaluje bo jest wiele samochodow bardziej wdziecznych i znacznie tanszych w utrzymaniu...

A ja jestem jednym z tych naiwniaków którzy wierzą że starsze samochody mają swoją duszę- klimat, historię, i wartość wprost proporcjonalną do pracy wyżeczeń i serca, które włoży w nie właściciel

Cytat:
2007-01-18 14:17:53, Kuner pisze:
a czy napsiałem ze seicento jest super i wypas? nie... mozesz sobie gadac ile chcesz bo dla mnie samochody nie maja dusz - sa zwyklymi maszynami ddo przemeiszczania sie.. wiem jedno - mialem 2 maluchy i zaluje bo jest wiele samochodow bardziej wdziecznych i znacznie tanszych w utrzymaniu...

Ty stary pryku starzejesz sie :p dawaj kiedy na warzywniak , wczoraj był sej z klatka jakiś obnizony i wg poprzedniego wlasciciela sprezynki jakies fajniejsze a tu wyszlo na nawrotach ze ciete polewa byla