Dywaniki gumowe z podpórką pod nogę kierowcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, że temat jest nienowy, ale może pojawiły się na rynku gumowe dywaniki z podpórką pod lewą nogę kierowcy (z lekkim nacięciem od góry). Miałem takie (produkcja niemiecka) od 1997 (kupione - w ASO - Towarowa 33, Warszawa), ale się zużyły. Wie ktoś coś na ten temat ? Pozdrawiam.

Cytat:
2007-01-04 02:14:25, artmedia pisze:
Wiem, że temat jest nienowy, ale może pojawiły się na rynku gumowe dywaniki z podpórką pod lewą nogę kierowcy (z lekkim nacięciem od góry). Miałem takie (produkcja niemiecka) od 1997 (kupione - w ASO - Towarowa 33, Warszawa), ale się zużyły. Wie ktoś coś na ten temat ? Pozdrawiam.

Gumowych nie widziałem ale jeśli się nie mylę to w Viperku Beatka ma właśnie takie z "podpórką" ( ) czyli częścią dywanika zachodzącą troszkę na lewe nadkole wewnątrz woza...muszę sprawdzić

Tyle że są to konkretne "welurowe" dywany , a nie szpetna gumiastość

Ewent. materiały dowodowe wkleję wieczorkiem

Cytat:
2007-01-04 12:55:32, bogdan1 pisze:
Gumowych nie widziałem ale jeśli się nie mylę to w Viperku Beatka ma właśnie takie z "podpórką" ( ) czyli częścią dywanika zachodzącą troszkę na lewe nadkole wewnątrz woza...muszę sprawdzić Tyle że są to konkretne "welurowe" dywany , a nie szpetna gumiastość Ewent. materiały dowodowe wkleję wieczorkiem

Ja mam takie i to chyba sa polskie.
Bogdan1 ta szpetna gumiastosc jest zajefajna w taka pogode i zima.Snieg i bloto poprostu wyzrucan z dywanika a nie wsiaka mi w wykladyine

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mam takie dywaniki w moim bolidzie ,ale kupił je poprzedni właściciel.
Na dywaniku jest napisane Vectra , dzwoniłem do niego i mówił że
są od Vectry

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2007-01-06 23:28:08 ]

Cytat:
2007-01-04 14:25:34, KRECIK0001 pisze:
.... Na dywaniku jest napisane Vektra , dzwoniłem do niego i mówił że są od Vektry

Cytat:
... Na dywaniku jest napisane Vektra , dzwoniłem do niego i mówił że są od Vektry

naprawdę dobre ! ...(tesz siem zastanawiam jak na to wpadłeś ? )

a poza tem....so to jezd Vektra ??

Cytat:
Na dywaniku jest napisane Vektra , dzwoniłem do niego i mówił że są od Vektry

kurde jestes lepszy niz ja

Oglądałem takie na giełdzie w Mysłowicach cena ok 97 zł za kpl.Faktycznie niemieckie od Vektry.Gościu popatrzył w katalog i potwierdził,że pasują do Espero.Z podpórką na lewą nogę też w kolorze popielatym i miekkie tworzywo.

tutaj sa takie jak ja miałem u siebie miały ten kawałek dłuższy na lewa strone i mozna było oprzec noge

ładnie gościu sprzedaje wkomplecie tylko 4 sztuki, a osłonę tunelu osobno.

a tu są za 45 pln klik

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2007-01-07 00:40:28 ]

Cytat:
a u są za 45 pln klik

Osobiście je miałem co prawda bez opcji podpórki. Uwag brak. Można polecić.

podczepię się pod wątek
Poszukuję dywanika kierowcy(mam dziurę w swoim, a poza tym odkąd go mam - jest ze strony pasażera ), nie mam zdjęć, ale chodzi mi o taki szary z czerwoną obwódką z jakiegoś kabla czy czegoś wokoło. jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie przygarnę. Widziałem takie w Realu, ale koszt 60 zł mnie rozbraja. Nie chcę zmieniać wszystkich, bo pozostałe są tip-top.
Pomóżcie zanim spadnie śnieg!!

chodzi mi o taki dywanik,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: jost dnia 2007-01-24 16:17:42 ]

Dzisiaj kupiłem świetne (wręcz znakomite) dywaniki do Espero. Jedyna wada, to, że nie mają podpórki pod lewą nogę. Łączą za to zalety gumowych i tekstylnych (są materiałowo-gumowe). Zarówno guma, jak i materiał tekstylny - pierwsza klasa. Cena - 44.50 zł (dumping). Gdzie - Norauto (np. Marki k/Warszawy). Gorąco polecam (na lato i na zimę).

pozdrawiam