| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-05-28 10:03:15 Już kurwica mnie bierze. Pamietacie wątek "znów zabuliłem...." No więc wiadomość z ostatniej chwili. Coś się spiepszyło w elektryce szyb a mianowicie: Prawa szyba jeździ tylko gdy trzymam wciśniętyu przycisk, po puszczeniu staje. Po za tym domykanie z pilota dla tej szyby też nie działa. Lewa jak na razie ok. Macie jakieś pomysła? Może ktoś miał taki przypadek? Czy to jakiś przekażnik czy inna cholera? dziwi mnie to, że tylko jedna wariuje. Dzieki za odpowiedzi.
Pozdr |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-05-28 10:08:40 Ktoś już opisywał ten problem, takie zjawisko jest normalne po rozłączeniu akumulatora na dłuższy czas tylko nie pamiętam jak to przestawić |
HEVA Senator B 3.0 24V Bydgoszcz | 2003-05-28 10:12:04
A ja wiem. Po podłączeniu akumulatora. Po kolei musisz ręcznie (trzymając przycisk) opuścić i podnieść wszystkie szyby. Wtedy układ zacznie działać |
arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-05-28 10:33:50 Wielkie dzięki Heva masz rację, na szczęście mam tylko 2 przyciski do trzymania Pozdr |