| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Many E x | 2003-06-02 22:35:49 Cześć wszystkim
Pamietam jak miałem samare 5d to wciągu 3 lat 2 razy zatrzasnąłem kluczyki w stacyjce... Zapasowe kluczyki w domu 30km dalej i co tu zrobić a ponieważ nie wiem jak sie kradnie samochody, także przez zamek to po chwili namysłu pożyczyłem od pierwszego kierowcy śrubokręt i wykrajałem boczny trójkąt wraz z uszczelką-5 min i ręką można było sięgać po cypel tylnych drzwi... |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-06-03 18:43:14 pamiętam jak byłem mały mój dziadek zatrzasnął kluczyki od samochodu (wartburg) w bagażniku i musiał zasuwać autobusem do Krakowa po drugie (byliśmy w Rabce) |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-06-03 21:22:44 Witam..
w 2107 bagaznik lubi się zatrzasnąc.., a jeśli kluczyki zostały w srodku to mamy problem.., ostatnio na szczęscie nie miałem zamknietych drzwi, więc skończyło się tylko na demontazu tylniej kanapy, i przegrody by wyciągnąc kluczyki,. musze coś na to wymyslic, albo wozic zapasowy klucz w kieszeni... |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-03 21:26:49 Mój dziadek w każdym aucie wkładał zapasowe kluczyki do klosza tylnej lampy. Wystarczyło tylko śrubokręt znaleść i po problemie. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-06-03 21:49:52 Ja jak byłem mały a łada miała może z roczek to tez zatrzasnalem kluczyki w srodku. Pomogło lekkie zsuniecie szyby na dół, a przez szparke, która sie utworzyła, moj tata cienkim drutem odryglował drzwi. Z tego co wiem to raczej wszystkie autka maja luzy na oknach na takie wyjatkowe sytuacje Dodam, ze bylismy wtedy dosc daleko od domu. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-06-03 22:10:20 ja tez mam patent z opadajaca szyba...
korzystale raz - jak strzelilo mo do lba myc autko przy lekkim przymrozku... ciekawi mnie natomiast, jaki macie sposob na urwana linke zamka maski. Pytam na wszelki wypadek. Rzecz b.niemila, a moze sie komus przytrafic (czego nikomu nie zycze) |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-03 22:12:59 Naszczęście moja maska już fabrycznie odstaje i jest możliwość podejścia z wygiętym drutem. Wydaje mi się że w każdej 7 da się otwożyć drutem. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-06-03 22:15:09 Akurat jestem w temacie, bo dzisiaj w nocy chcieli ukraść malacza mojemu kumplowi. Powykrecali zamki, wyrwali kolumne kierownice, a co najwazniejsze zrobili skrzydelka z maski, bo kolega mial odpieta kleme. Maluszek, ze juz byl sedziwy i raczej przeglodu by nie przeszedl poszedl na czesci.
Takze z zerwana linka mozna sobie tez tak poradzic jak te #@$%#$, ktore chcialy buchnac kibla. [ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-05-22 22:42:48 ] [ powód edycji: literowka ] |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-06-04 09:28:06 Mi kiedyś pękła linka pod maską, cieżka sprawa z dwie godziny się barowałem. Już nawet fleksą chciałem ciąć, ale jakoś mi się udało otworzyć. |
Dragu Łada Samara Stalowa Wola | 2003-06-04 10:49:55 Do mojej Władzi nikt się jeszcze na szczęście nie włamywał (w tym i ja). Choć czuję że miałby problemy w przypadku zamków, bo nawet otwarte dzwi ciężko jest w niej otworzyć (trzeba mieć sposób) Ale kumpel miał próbę włamu do Poldka. Jego ojciec zostawił na noc radyjko z panelem (gradka dla złodziejaszków jak nic). Rano kolega przychodzi patrzy na zamek od pasażera, a ten rozpirzony w drobny mak ale nie dał się otworzyć. A co najbardziej śmieszne drzwi od kierowcy były cały czas otwarte, bo jego ojciec zapomniał zamknąć |
Many E x | 2003-06-04 12:09:11 Właśnie , co może być powodem że opór cypla zamka drzwi samary występuje bardzo póżno a czasem go nie ma i nie da się otworzyć "nie zamykanych" dzrwi. Ten problem ma mój kolega co przejął moja samarę.
POZDRÓWKA |