Niespodzianka na Tuning Show Krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czyli nowy wyglad mego kanta
jak rowniez nowe brzmienie
i pare ciekawostek

i co sie chwalisz piotrek

bo po pary dniach spedzonych z autem i tylko autem mam taka wielka ochote podzielenia sie z wami
P.S.
nie ktorzy chwala sie autami
a niektorzy cyckami

to przyjedz w sobote na spota klubowego bo bedziemy tam obgadywac kwestie wlasnie targów...

Zamiast deliberować to byście jakieś zdjęcia porobili

USPRAWIEDLIWIENIE

usprawielisic chcialem swoja absencje na owym spocie.. pretensje do panie probabilistyki prosze kierowac

wczoraj widziałem....musze powiedziec ze przod prezentuje sie teraz ciekawie, gril został wykonczony i te pojedyncze lampy inaczej wygladaja...w tylnich drzwiach zaspawano klamki, jakis nowy wygar sie szykuje
z tyłu na pasie tylnim w msc zderzaka został zrobiony spoiler ktory zbytnio mi nie podpasował..ale zobaczymy jak to bedzie wygladało jak kania skonczy robote

to pojedyńcze przednie lampy już ze dwa miechy temu widzialem w takim niebieskim DF-ie u mnie w s-cu.ostatnio też go widzialem i bok mial "troche" przetarty fajnie to wygląda

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2003-06-02 15:58:37 ]

Cytat:
2003-06-02 10:27:44, Koniu pisze:
wczoraj widziałem....
z tyłu na pasie tylnim w msc zderzaka został zrobiony spoiler ktory zbytnio mi nie podpasował..ale zobaczymy jak to bedzie wygladało jak kania skonczy robote

Napisz coś więcej o tym tyle Koniu,bo coś nie mogę go sobie wyobrazić

Poszerzenia błotników też robi?

Ja sam nie wiem co to jest....tak naprawde...
od tego "czegoś" odchodza dyfuzorki po bokach.
Do targów jeszcze 5 dni wiec juz niedlugo trzeba czekac

jestem ciekaw co to za niespodzianka i mam nadzieje ze bede mogl podyskutowac sobie z Kania osobiscie mam ogrom pytan
pozdrawiam

i tak wyglada ta niespodzianka...
kolor za ostry, i ten tył moim zdaniem do bani . Poszerzenia sa calkiem ciekawe ale jeszcze krzywe....

z tylu to on takl specjalnie jest zrobiony zeby wygladal na www.wiejski-tuning.prv.pl

nie bede komentował

No rzeczywiście NIESPODZIANKA! -jak pierwszy raz zobaczyłem te zdjęcia to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.

A taki ładny to był Fiat jeszcze rok temu

Kania idzie w złym kierunku i aż strach pomyśleć, co wykombinuje następnym razem.

Tragedia.......

wypadek przy pracy ten tyl oczywiscie

[ wiadomość edytowana przez: Bratek dnia 2003-06-11 15:46:57 ]

strach sie bać...

tyl wg mnie do dupy
poszerzenia jezeli wypchnie sie na zewnatrz te kolka to powinny nabrac wyglodu
przod szczerze powiedziawszy mam mieszane uczucia co do pojedynczych lamp ale raczej jestem na tak nie wiem jak to jest wykonane bo jak jest nie starannie to wtedy raczej jestem na NIE

ogolnie
Silnik 5+
stylistyka 3
hamulce 5

Pozdrawiam
Cichy

O ile przód można zaakceptować,wygląda dość ciekawie z pojedynczymi lampami,to tył zdecydowanie został "przekombinowany".

Nie obraź się Kania ale nie podoba mi się...Kompletnie nie w moim guście.A po co to coś z tyłu?Bo ani to zderzak,ani spoiler,ani ładne