| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-01-18 20:34:10 To co niektórych mających AC szczęście wielkie i niespodziewane spotkać może ![]() |
tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2007-01-18 22:41:59 w Łodzi juz nieźle napierdziela-wieje pada błyska się
A w górach na śnieżce wiatr wieje 220km/h |
anetka_t-k Ford Mondeo MKIII Pajęczno | 2007-01-18 22:43:20 ludzie co sie dzieje tera u mnie j pie..... spadam |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-01-19 00:54:22 W Katowicach dziś przewrócił się dźwig, zginął operator....
jakieś 30 min temu był chyba punk kulminacyjny... przygasał prąd, waliło piorunami, gradem, deszczem... teraz się uspokoiło.... W Gliwicach ponoć wywaliło prąd, leciał grad wielkości piłek ping-pong'owych |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-01-19 00:59:34 U nas się chyba dopiero zaczyna zabawa. A mój esperaczek sobie w serwisie stoi tak więc chyba mi (niestety?) nie grozi skorzystanie z AC |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2007-01-19 01:16:47 a ja wracalem po 23 autostrada z Gryfina do Szczecina i prawie nigdzie po drodze nie bylo pradu! a jak juz ew.byl to przygasal. Po drodze niestety esperak wylapal kilkanascie kamieni i galezi na blachy i szyby ale mam nadz. ze jak za dnia go zobacze to bedzie OK !
W samym Sz-nie na jednej z glownych ulic lampa uliczna przygniotla dziob i dach Opla Corsy B z naklejkami Makro -caly przod + szyba i dach zgniecione nie wiem jak kierowca z tego wyszedl! a na ulicach drzewa (powywracane) zabarykadowaly przejazdy !!
miejmy nadzieje,ze te wichury szybko ustana
pozdr |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-01-19 02:34:11 Ok. 20:30 musiałem wyjechać w trasę za Opole (ok.150km)....Jak żyję w takich warunkach nie jechałem !
....na początku tylko wiało...więc jeszcze spoko...jak doszedły wszystkie inne czynniki typu burza, potężna ulewa (wszystko się z nieba sypało ) i inne latające cuda.... W kulminacyjnym momencie na A4 ...nie było opcji zjazdu gdziekolwiek...na poboczu strach stanąć bo to śmiertelne zagrożenie w takich warunkach...zwolniłem tylko zdecydowanie, i kulałem się do przodu ...tylko gadatliwy klient,który był ze mną dziwnie zamilkł...odezwał sie po jakiś 30 km.. Po zjeździe z A4 w lasach powalone drzewa , drogi kompletnie zasypane drobnymi gałęziami , igliwiem i jakimś błotem...nie było widać asfaltu!...okolice Opola czarne i totalnie bez prądu.... Dzięki Bogu...przeżyliśmy ....wróciłem 2:10...tak szybko bo w drodze powrotnej wszystko ucichło !..........ufff...niech tak zostanie ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-01-19 09:50:37 Poszedłem spać po północy... Wstałem godzinę temu i nic nie widzę... Chyba nie wiało |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2007-01-19 10:14:09 i w takich momentach wychodzi... jakie pruchno przy drogach stoi... jak sie te pruchno pielegnuje poprzez przycinanie... itd... |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-01-19 13:10:34
ale teraz przez jakieś dwa lata drzewa nie będą się przewracać |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-01-19 14:15:29 Poznań... widac troche strat.. najwiecej drzew przy najwiekszym cmientarzu Junkowi powywracanych..
nawet na ul. Marcelniskiej miedzy blokami przewolne drzewo lerzało jak przed chwilka jechałem... heh dobrze ze mam garaz i oba samochody sie w nim mieszcza |
Lucyferus Espero 1.8 CD Poznań | 2007-01-19 22:46:20 No popatrz a w centrum czyściutko i bez oznak wichury
Pozdro |