MotoNews.pl

[s] polonez 1500 LUX 1985 idealny ale...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z bólem serca sprzedam ,
nie jestem handlarzem jednak , ostatnio coś zaczęło pukać w silniku

link do opisu auta

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=164658&c=27&f=12

a tu do problemu który go nęka

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=164658&c=27&f=12

nie zapne się poprostu z budżetem , liczyłem ,że pozyczę od kolegi , jednak nagły wydatek z silnikiem nie dał mi szansy na cieszenie się tym poldkiem

mogę albo zrobić opłaty i nie jeździć poldkiem albo go zrobić i nie mieć kasy na przegląd

oc ważne do 04.01.2007
przegląd do września 2007

dziś po konsultacji z kolegą doszliśmy do wniosku ,że to może być głowica ; dziś ( straszny deszcz i wilgoć ) nie miał ochoty zapalić więc się nie przysłuchaliśmy jednak rozrusznik kręcił dość łatwo (zbyt łatwo ) , trzymał ciśnienie oleju , i czasem łapał na niektóre cylindry , wczoraj o 22.00 jeszcze go odpalałem i odpalił bez problemu

samochód stoi w gorzowie wlkp , będzie go można obejżeć w najbliższy piątek a najlepiej sobotę lub niedziele

stan jak pisałem poprzednio w opisie auta , do roboty jest ten nieszczęsny silnik , tarcze z przodu są troche krzywe , przerywał między 1000 - 2500 obrotów , brak wycieków oleju , brak luzów w piastach , prawie nowe opony , trzeba zrobić parę zaprawek na drzwiach

tapicerka w środku w stanie bdb

czekam na propozycje nr . tel 698 821 749

[ wiadomość edytowana przez: rafal125p dnia 2006-11-05 17:20:54 ]

cały tydzień będę w poznaniu więc kontakt tylko na tel .kom.

niestety kolega pagan usuną wątek więc opisu brak
jednak ręcze ,że poza wymienionymi żeczami poldek jest ideałem

daje nowy opis z tymi samymi fotkami

opis auta

cena panie cena!!!

zadowoli mnie 1500 zł , może jestem skąpy i pomyślicie ,że chcę zarobić ale uważam ,że jego stan naprawde zasługuje na taką cenę ( jutro mam nadzieje wyjaśni się sprawa silnika ) , jest parę malutkich ognisk korozji , jak wspominałem tarcze z przodu do wymiany ,

pozdrawiam

defektem okazała się uszczelka pod głowicą , za tydzień - dwa auto będzie w pełni sprawne

jakiś skur....n ukradł w przeciągu minionego tygodnia tylne lampy ( te kolorowe plastiki )

wszystko od 3 tygodni działa , i szansa na zakup taniego poldka w świetnym stanie poszła się kochać

teraz idzie on na KJS-y

OT-ja z takim samym stukiem jezdze juz od 2mies. Stało sie to rowniez po krotkim upalaniu(poprzedni wlasciciel nieprzekraczal 70km/h) To juz chyba waga tych poldkow

Cytat:
2007-01-19 20:37:52, rafal125p pisze:
wszystko od 3 tygodni działa , i szansa na zakup taniego poldka w świetnym stanie poszła się kochać teraz idzie on na KJS-y

twoj samochod - twoj problem. myslisz, ze ktos bedzie po nim plakal???