MkVII zderzak przedni - który polecacie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
niestety musze wymienic zderzak przedni w mkVII '96, mam halogeny, kolor czarna perła, ma ktoś moze na sprzedaż? czytałem ze lepiej by był z pianką, mam kilka typów na allero i chciałbym wiedzieć czy ktosz Was kupował od tych sprzedawców i czy polecacie czy nie, na forum przewinął się handlarz o nazwie arwit-auto-sklep, podobno ma dobre te zderzaki, prosze o opinie:
1.link
2.link
3.link
4.link

czy 4 to najlepszy wybór?
dzieki za pomoc i pozdrawiam

jesli masz mozliwosc to poszukaj lepiej oryginalnego. zamienniki maja czasem klopoty z dopasowaniem, poza tym oryginal jest trwalszy.

Ja bym wybrał nr 4. Ale dopiero wtedy, jeśli bym nie znalazł jakiejś oryginalnej używki na szrocie.

a myslalem ze sa jakies wzory do wyboru a tu patrze wszystkie TAK samo wygladaja
W zasadzie vital dobrze mowi idz poszukaj orginalu i nie bedziesz mial prfoblemu ani z montazem ani pozniej z jego wytrzymaloscia

ja kupiłem 2 lata temu dokładnie taki jak w linku nr.4 tyle tylko ,że za 120 zł. -jest bardzo wytrzymały ale ma jeden mankament -nie jest idealnie dopasowany przy reflektorach-poza tym wszystko OK

Ja rok temu też byłem zmuszony wymienić zderzak. Kupiłem na szrocie orginał z kratką za 200 zł tylko musiałem go malować. Pozytyw z tego taki, że nie trzeba żadnych podkładów tylko zmatowiłem później kolor i bezbarwna. Trzyma się swietnnie i to co poprzednicy piszą bez kłopotów z pasowaniem.

a ja jakis czas temu kupilem wlasnie taki sam na allegro za 170 zl chyba... pasuje idealnie i jest mocniejszy od oryginalu!! na pewno, jakis czas temu przywalilem na parkingu w betonowa kolumne,huk byl niezly i zgodnie z poprzednimi doswiadczeniami (mialem oryginal) spodziewalem sie,ze cwierc zderzaka juz lezy na ziemi.. wychodze a tu mile zaskoczenie... tylko lekkie przerysowanie lakieru takze polecam.

Nic nowego nie wniosę - oryginał!!!

Ja kupiłem z aukcji nr.3. Przesyłka firmą OPEK, na drugi dzień miałem go w domu. Co do dopasowania to miałem pewne wątpliwości ale okazało sie ze niepotrzebnie. Pasuje lepiej niz oryginał. A wzmocnienie zrobiłem sam i jes git

te zderzaki to wszyskie wersja polcar
doskonale poznaje bo sam je sprzedaje w sklepie

te podruby tak dobrze pasują ale nie do essa
ale jak chceż to zderzak 4

poposzukaj orginalnego

Lukas_Power jak zrobiles to wzmocnienie??

4 bo jest na piance ale oryginał jest jeszcze lepszy.
moze tu czesci.ambit.pl