Muza w yarisie1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich , niemam co prawda duzego stazu na forum i do konca dobrze niepotrafie z niego korzystac ,ale do rzeczy chcialbym odsluchiwac w aucie mp3 ale jak najmniejszym kosztem przerubek padlo wiec na adapter kasetowy ze wzgledu na prosty montaz i niska cene , chcialbym sie dowiedziec cos na ten temat czy mocno znieksztalca glos i ewentualnie jakiej firmy to ma byc i czy to jest trwale i jak to sie spisuje na co dzien . W przyszlosci chcialbym zmieniarke (moje radio ma wyjscie na 4 glosniki)ale niewiem jakiej firmy i jaki typ zmieniarki bedzie pasowal do yarisa DZIEKI Z GORY POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Adapter spisuje się całkiem nieźle. kumpel miał takie coś w starym mondeo. Szumów nie było.
A co do firmy... on po prostu poszedł do sklepu i się zapytał o adapter kasetowy.... hehe powtórzył "kaseta z kablem" i poskutkowało
za niewielką kasę cieszył się mp3 w samochodzie, oczywiście wcześniej mial małego Creative MoVo...
Niestety ten wystający kabel "z kasety" dość łatwo się rwie i trzeba troche uważać.

[ wiadomość edytowana przez: Talus dnia 2007-01-21 17:36:32 ]

ale tak szybko chyba sie niepopsuje jakis czas wytrzyma

Jasne, po prostu ktoś zachaczył ręką o kabel i było po sprawie.
Sam z siebie się nie urwie.

dzieki za rade

albo poszukaj na allegro
tych co wysylają falami radiowymi
ja mam podobne cudo
juz prawie 2 lata temu kupiłem
i działa ok
tylko jak cos to kupuj takie zasilane z gniazda zapalniczki a nie na baterie

dzieki za podpowiedz to interesujace co mi polecasz mam prosbe mogl bys mi przyblizyc jak to sie nazywa dokladnie i ile kosztuje i pod jaka nazwa to znalesc na allegro POZDRAWIAM

adapter kasetowy

O tym suchy chyba gada

Transmiter