Blokowa-tanie silniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bylem sobie dzis na szrocie na blokoweji akurat trafilem na ogledziny przed aukcja,przetargiem.No to sobie chodze i ogladsam rozne autka.
Zaciekawil mnie jeden Lincoln Continental rocznik 90 full wypas. za zgadnijcie.......8500zl.szok.Wystarczy umyc wypolerowac chromy i autko jak nowe.
Co mnie jeszcze zaciekawilo to silniki na sprzedaz.
1,4 16v astry za 400 zeta
2.0 chyba, 16v boxer subaru 400 zeta
2.5 R6 BMW ok 450
Niezle ceny jak za prawie kompletne silniki(tylko ciekawe w jakim sa stanie i czy mozna je jeszcze zarejestrowac.
Naszla mnie mysl zeby takiego boxera subaru wsadzic do skodillaka.hihi ale by byla jazda.Tylko to jest chyba malo realne.Oczywiscie za nieduze pieniadze.Boxer nie mial kompa sterujacego tym wszystkim.To sam komp pewnie z 1000jak nie wiecj.
Ah pomazyc zawsze mozna

..::KamikadzeSqadKrakow::..
Skoda Rulez!!!

[ wiadomość edytowana przez: wilu136 dnia 2003-05-29 23:17:02 ]

Silniki są w stanie takim jakim są -zależy -raczej marny ,ale trafiają się dobre sztuki też i jeszcze jedno -nie mają papieró więc prosto mówiąc klepanko numerków-a co do tego amerykańca to dzięki -na paliwo bym nie wyrobił i części to bym szukał jeszcze nie wiem gdzie i za ile ale na pewno tyle nie mam

a gdzie jest ta blokowa?? jak tam dojechac??

sliwek ten silnik 2.5 R6 BMW ok 450 zeta
juz jest zamówiony do mojego kaszla wiec nie masz po co jechac
ale powaga moze tam tez inne części tanio są?
Może by tak zmienic serducho w maluchu na mocniejsze

Blokowa jest zaraz kolo huty sendzimira.Jakbys jechal od centrum w strone huty to podjedziesz pod glowna brame i tam skrecasz w lewo i na nastepnym rozjezdzie w prawo,Mijasz straz pozarna,Pts i jeszcze kawalek az bedzie kolo torow piekarniaTzn sklep piekarni.to tu w lewo i jakies 30 metrow i juz jest szrot.ale z tego co wiem to tam sa straszni zdziercy.Za sprezyny do skodillaka gosc mi krzyknal 30 od sztuki.I jeszcze sobie musze je wyciagnac.Nowki w sklepie 35 zeta sztuka. Nieraz mozna cos trafic ciekawego...

wilu dokładnie na blokowej to czasami mnie cenami zabijali.
Taniej czasami można kupić coś w sklepie

Blokowa oj nie!!! Wszystko o co tam pytałem do poldera to taniej mozna kupic rzemoisło-ceny dramatyczne. Bywamy tam z maydayem czesto poniewaz ten szrot ma 1 wielki plus jest duzy i mozna wynies jakies małe gadzety Wstyt mowiic ale taka jest prawda czasem tak trzeba jak kasy brak a potrzeby sa Ale na szrotach to wszedzie zdieraja tyle ze raz trafił mi sie ten tłumik a pozatym to zadko sa okazje Co do silnikow to tak jak pisał Gugi sa bez papierow albo bez prawa rejestracji ale to sie da obejsc Nullo problemo

Szacuneczek

mnie na jednym szrocie sprzedali dwa razy pod rząd krzywe felgi za 20 zeta jedna.... a na innym kupiłem sobie lampe tylna za 5 złotych a na jescze innym wziąłem sobie za darmo(gościu powiedział bierz)taką zapinke do klapy co to sie w ciepłe dni w malcu przydaje