Ksenony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zastanawiam sie nad zalozeniem ksenonow. do senatorka nie ma oryginalnych wiec zastanawiam sie nad zestawami z allegro. chodzi o zestaw pod H4. prosze o opinie zarowno za jak i przeciw.
PS. W wyszukiwarce juz szukalem zeby nie bylo.

[ wiadomość edytowana przez: ryba-1 dnia 2006-10-25 09:14:04 ]

Jak kupować to zestaw ksenonków z samopoziomowaniem i dorzucić jeszcze spryskiwacze, żeby był pełen legal(radze zwrócić uwage na homologacje). Inaczej chyba nie warto zaczynać, bo łamie sie przepisy,a i krzywde komus można wyrządzić(oślepiając).

ale czy sa takie zestawy uniwersalne?? ze spryskiem nie ma problemu bo jest razem z wycieraczkami.

Witam
Proszę Was o pomoc. Jestem w trakcie wymiany żarnika.
Wyjąłem akumulator,
odkręciłem trzy śrubki torx
zdjąłem obudowę żarnika
i dalej dupa - nie wiem jak wyjąć żarnik, jak zdjąć ten czarny kołnierzyk ??? On ani drgnie !

P O M O C Y !!!!!

Przekręć ten czarny "kołnierz"

Ooo, żebym to ja mógł. Jak nim kręcę, to czuję malutki skok i trzeszczy wszystko, ale wyjść nie chce za Boga. Walczę już godzinę. Pewnie musi być jakiś sposób.

Przekręć go przeciwnie do ruchów wskazówek zegara o jakieś 30 stopni. Nie ma bata, musi zejść

Trzeszczeniem się nie przejmuj, nie powinieneś tego połamać

Immo, bardzo Ci dziękuję ! Tchnąłeś we mnie wiarę że to właśnie tak się zdejmuje.
Tak kombinowałem, ale jakoś się zapiekło czy co, że aż mnie paluchy bolą i zwątpiłem. W końcu puściło i żarnik wymieniony.
Jeszcze raz dziękuję !!!
Pzdr
Jaro