[S] Zestaw Swap i lub silnik 899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania mój zestaw swapa komplet belka mocowania flansz rury wody pod podłagą z nierdzewki, chłodnica z audi osłona chłodnicy tak żeby sżło klamoty wozić pod maską z ryfla zbiorniczek wyrównawczy itp, kompletny zestaw 350 zeta. Silnik 899cm przebieg 30 kilka tyś rozebrany przepatrzony, zastosowane kilka moich trików i głowica A-grupowa z LPM poznań. Silnik idzie z dołu jak opentany super sprawa na kjs zalany świeżym Schelem. Cena 700. Zainteresowanym wyśle film z soboty jak to chodzi. Silnik nadal w aucie przed wyjeciem jazda próbna.

nadaje sie takie cos na miasto? znajomek szuka czegos co niepali 10/100.

ja chyba bym był wstępnie zainteresowany tym
Cytat:
Do sprzedania mój zestaw swapa komplet belka mocowania flansz rury wody pod podłagą z nierdzewki, chłodnica z audi osłona chłodnicy tak żeby sżło klamoty wozić pod maską z ryfla zbiorniczek wyrównawczy itp, kompletny zestaw 350 zeta

dam znać do piątku jeżeli to nie problem...

Jest bardzo ekonomiczny, seria wałek itp. Napewno mieści sie w normie. Silnik jest najlepszy ze wszystkich jakie miałem. Sprzedaje kompletny lecz bez komputera i wiązki, MAP i czujki wału.

poka film
Jak seria wałek to co ma zrobione ?

to jak ruff??

Sedno przeróbek 900 jest takie im mniej tjuningujesz tym lepiej jedziesz. Porostu mój najmocniejszy silnik miał 66km niedało sie tym jeżdzić na kjs... Jest poprostu dobrze złożony wyselekcjonowane cześci naprawde dokładnie spasowane mocna głowica. I to działa jaknajbardziej, dla hardcorowców mam wałek Światka za 260 zeta.

wałek jakie ma parametry?? pod jakie przeróbki i czy podejdzie do 903 od fiata 127??

Wałek to 912 073/92 nieznam czasootarć moge jedynie wznios zmierzyć. Wałek jest na góre choć nie koniecznie u mnie był fazowany ch..... wie po co wydumka LPM-u pozatym silnik niebył dobrze na nim wystrojony tak że wogle niemiał dołu ale miał wolne obr itp chociaż chodził dziko. do 127 podejdzie jak najbardziej. polecam.

prosilbym wiecej info. z ktorego roku blok itp. co jest nowe, co stare, co dlubniete itp. jest nieco mocniejszy z racji tej glowicy? jakas kompresja? cisnionko oleju? WSTEPNIE KLEPIE NA 90%

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-11-28 19:03:01 ]

poszedl priv.....czekam na odp

Prosiłbym o takie info jak pat

silnik juz sprzedany dawno

buu ale wtopa

no badluck;P

Klient od pakietu sie nie odezwał wiec odświeżam:

Kompletny zestaw swapa, naprawde swietniw i mocno wykonane. Kompletnie wszystko tylko srubek niema. cena 350 zeta

kurde a już bys miał problem z głowy gdyby nie ten klient
jak nie pójdzie do połowy miesiąca to uderzaj do mnie

napisałbyś ile ten slilnik jeszcze polata jaki rok itd itp. aha i cene zaestawu bez flanszy

ja klepie całość bez silnika czy jest mozliwość wysłania wszystkiego firmą kurierską OPEK bo jestem z katowic

Fotki zestawu:

[ wiadomość edytowana przez: RUFF dnia 2007-01-07 12:50:15 ]