Sznaucerki miniaturowe - szczenięta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chiałbym zaproponować klubowiczom szczeniaczki z mojej hodowli, sznaucerki miniaturowe idealne do mieszkania i dla rodzin z dziećmi - z wielu względów.
Po szczegóły zapraszam na:

strona allegro

strona własna

Dla klubowiczów oczywiście sprzedam taniej.
Z czystym sumieniem mogę polecić kazdemu znajomemu szczenięta z tego miotu, bez obawy że będzie niezadowolony.

Aleksander

[ wiadomość edytowana przez: Aleksandro dnia 2007-01-25 11:13:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: Aleksandro dnia 2007-01-25 11:14:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: Aleksandro dnia 2007-01-25 11:19:33 ]

tzn ile ????
bo szukam czegoś takiego

Są to psiaki "wysokiej jakości" cech wizualnych i psychicznych, co w części potwierdza fakt, że są uprawnione do uzyskania rodowodu.
Na allegro wystawiłem je za 900 zł. Dla klubowiczów i moich bezpośrednich znajomych sprzedaje po 800. Może sie wydawać ta cena jak za zwykłego psa wysoka. Ale każdy wie że coś za coś. Na psa decydujemy sie na iles tam lat zycia. Sznaucerki zyją ok. 15 lat. Warto poświęcić trochę czasu i pieniędzy, żeby zycie z tym domownikiem przynosiło jak najwiecej satysfakcji a najmniej kłopotów a czasem i dodatkowych kosztów (np. leczenia)
Pierwszty z brzegu przykład. Sznaucerki są bardzo pojętne i łatwo się uczą. Nasza psinka zna komende "do wozu" i nie ma nigdy opóźnień np z koniecznością gonienia za psem żeby go włożyć do samochodu. Oczywiscie trzeba tego psa nauczyć ale nie bez znaczenia jest czy pies jest pojętny czy nie.

Nie obraź się, nie wiem jak to bardziej dyplomatycznie powiedzieć ale nie mozna sprawy przygotowania do zakupu psa sprowadzać do lakonicznego "za ile".

Pozdrawiam serdecznie
Olek

[ wiadomość edytowana przez: Aleksandro dnia 2007-01-25 14:35:40 ]