Pytanie - placenie do UK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
moze ktos placil za cos do UK, chodzi mi o ebay, wiem ze najlatwiej jest przez PayPal ale moje karty nie sa debetowe, wiec nie dam rady tam zalozyc konta, a musze zaplacic gosciowi Ł61 (funtow), typ upiera sie przy opcji czeku (cheque), a nie chce przelewem,
wiec mam pytanie, jak to wyglada z tym cheque? moze ktos cos podobnego przerabial juz?
pozdrawiam i z gory dzieki

ja placilem przez Western Union, tylko ze do wloch (rowniez ebay)
prowizja jak sie nie myle 60 albo 80 zl

nie polecam. Lepiej paypal albo karta kredytowa. Jeżeli potrzebowałbyś pomocy, to pisz maila.

Cytat:
2007-01-25 21:10:30, Kielek pisze:
nie polecam. Lepiej paypal albo karta kredytowa. Jeżeli potrzebowałbyś pomocy, to pisz maila.

dzieki, no ale wlasnie karty mam platnicze/bankomatowe a nie kredytowe.....gdyby byly kredytowe, wtedy bym mogl przez PayPal a tak to musze jakis inny sposob wykombinowac

Cytat:
2007-01-25 21:14:39, Barti16v pisze:
dzieki, no ale wlasnie karty mam platnicze/bankomatowe a nie kredytowe.....gdyby byly kredytowe, wtedy bym mogl przez PayPal a tak to musze jakis inny sposob wykombinowac

no więc pisz maila

Koniec świataaaaaaa!!! Pioter zmienił avatarek!!!

Swoją drogą śliczny dzidziuś, a raczej dzidziusia

[ wiadomość edytowana przez: vital dnia 2007-01-25 21:18:40 ]

Cytat:
2007-01-25 21:17:33, vital pisze:
Koniec świataaaaaaa!!! Pioter zmienił avatarek!!! Swoją drogą śliczny dzidziuś, a raczej dzidziusia [ wiadomość edytowana przez: vital dnia 2007-01-25 21:18:40 ]

chłopie, Ty jesteś bardziej opóźniony w forum niż ja
Ale dziękuję w podpisie link do reszty

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2007-01-25 21:20:57 ]

Polecam

http://moneybookers.onet.pl/

pojawiło się to to nie dawno i jeszcze nie wszyscy wiedzą

a prowizje mniejsze niż np MoneyTransfer...

Pozdrawiam,
gregorio

Cytat:
2007-01-25 21:21:55, Gregorio pisze:
Polecam http://moneybookers.onet.pl/ pojawiło się to to nie dawno i jeszcze nie wszyscy wiedzą a prowizje mniejsze niż np MoneyTransfer... Pozdrawiam, gregorio

Korzystałem z tego, tylko z wersji angielskiej, jak polskiej jeszcze nie było. Działa szybko...