Czy wam też się tak pierniczy wchodzenie na tematy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od pewnego czasu, kiedy chcę wejść na niektóre tematy (większość chyba), to pokazuje mi się "Program wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty....itd.". Muszę kilka razy próbować. Czy macie to samo?

Forum techniczne <- tu poszukaj odpowiedzi, albo zapytaj admina...

mnie nie działają zdjęcia w dziale nasze samochody, ani te z profilu. Otwiera sie tylko pierwsze, a dalsze już nie.

u mnie wszystko jest ok, zawsze bylo, nie wiem co to moze byc

Cytat:
2003-05-29 11:22:39, Yaninnya pisze:
Od pewnego czasu, kiedy chcę wejść na niektóre tematy (większość chyba), to pokazuje mi się "Program wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty....itd.". Muszę kilka razy próbować. Czy macie to samo?

tak mialem takiec cos na samym poczatku ale teraz mi to zniklo niewiem jak i dlaczego ale to przechodzi samo

A może coś się z komputerem dzieje, a nie z forum Mi kiedyś padł wentylator i komputer się przegrzewał, co powodowało wieszanie się systemu - najczęściej właśnie wywalał się eksplorer - po kliknięciu na jakiś link wyrzucał właśnie komunikat, że "Program wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty" po czym znikało okno z otworzoną stroną i trzeba było od nowa. Za którymś razem się wreszcie udawało. Dopiero po wymianie wentylatora wszystko wróciło do normy.

ale gdyby mial padnięty wentylator to by mu sie wszystko wieszalo nie tylko explorer, a zwlaszcza tylko forum i to nie wszystkie tematy. niech zgadne... mialeś intela...?

Cytat:
2003-05-29 21:38:25, Rino3310 pisze:
niech zgadne... mialeś intela...?

amd
Ale właśnie mi na samym początku wieszał się tylko explorer i co najzabawniejsze właśnie tylko różnego rodzaju forumy. Po jakimś czasie zaczęły sie też wieszać inne strony. Po jeszcze dłuższym czasie zaczął w ogóle windows padać, aż któregoś dnia nie chciał się nawet wczytać. Myślałem, że trzeba będzie windowsa przeinstalować, ale po rozebraniu kompa okazało się, że wiatrak w ogóle nie chodzi. Po wymianie wiatraka (jednocześnie zainstalowałem nowego windoza) wszystko chodzi jak na razie bez zarzutu.
Oczywiście w przypadku Yaninnya to wcale nie musi być komp, ale istnieje taka możliwośćm, że powoli coś się sypie.

Cytat:
Mi kiedyś padł wentylator i komputer się przegrzewał, co powodowało wieszanie się systemu

bardzo dobrze, ze sie wieszal - w przeciwnym razie musialbys w koncu wymienic z wentylatorem takze spalony procesor

jestem pod wrazeniem, ze ci ten amd nie padl bo powyzej chyba 1gh amd nie montyje zabezpieczen (w odroznieniu od intela) i jak nie ma chlodzenia to on sie tak gzeje i grzeje i grzeje, az go szlag trafi.

No właśnie. Tylko na naszym forum i na W.P. mi się to dzieje. Znajomkowie co chodzą na W.P. też mówili, że mają to samo, na forum nie wchodzą cieniaki.