MotoNews.pl

Pogodowy real tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
2 fotki zrobione po przejeździe kraków-radom wczoraj.
Patrzcie jaki piekny badlook, i poszerzone nadkola. No i to zabezpieczenie przeciw fotoradarom

Czasem go nie myj!!! Póki co masz 1-sze miejsce w nieustającym konkursie niemycia złomero.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-01-26 18:22:50 ]

Piotrek, on się w trasie UMYŁ - mowa o tych miejscach gdzie widac kolor lakieru. Przed wyjazdem nie było go widać. Cezar i Pasip świadkami.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-01-26 18:24:15 ]

navi powiedz jak sobie zrobic takie przeciw mgilene? zajebiste sa

Cytat:
2007-01-26 18:54:05, patrykowski pisze:
navi powiedz jak sobie zrobic takie przeciw mgilene? zajebiste sa

Jak to jak zrobić ? ...no przecie napisał Ci Kolega dokładnie

...może ić jesio raz do okulisty zanim zaczniesz na dobre autem jeździć ?

Cytat:
2007-01-27 00:06:21, bogdan1 pisze:
Jak to jak zrobić ? ...no przecie napisał Ci Kolega dokładnie ...może ić jesio raz do okulisty zanim zaczniesz na dobre autem jeździć ?

i tu bogdanie mozna polemizowac ja pytam o sposub nobo co pojade do krakowa-radomia i bede mila taki full tuning? to musiala byc specjalna technika jazdy no i ta nowa technologia zapozyczona od UFO

Cytat:
2007-01-26 18:22:23, piotr_ek pisze:
Czasem go nie myj!!!

...i nie stawiaj przodem w południową stronę, bo po stracisz tytuł..

ja też wracałem z traski wczoraj, chciałem auto zatankować a tu mały zonk - klapka od wlewu pokryta 1,5 cm wartwą lodu - nieźle się z pompiarzem namęczyliśmy żeby ten lód oderwać - hehe

Navi, co to masz za reflektory, co po pokryciu road-liftingiem jeszcze wyraźnie biało-niebieskawym odcieniem jarają?
Powinny przecież buro-żółtawo ledwo ledwo się żarzyć.

--
Wiesiek

Cytat:
2007-01-28 13:11:37, Maestro pisze:
Navi, co to masz za reflektory, co po pokryciu road-liftingiem jeszcze wyraźnie biało-niebieskawym odcieniem jarają? Powinny przecież buro-żółtawo ledwo ledwo się żarzyć. -- Wiesiek

To pewnie zasługa specjalnych żarówek super-blue-prawie-xenon z supermarketu za jedyne 23 zł komplet