Plany na Weekend

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam klubowiczów i sympatyków
W planach na nadchodzacy weekend(31.05-01.06) mamy zamiar w sobote wybrac sie na grilla na przylasek a w niedziele jak zwykle zlot.

Co do soboty to grill bedzie najprawdopodobniej ok godz. 18 a wiec o 17 zbiurka ludzi.
Co do niedzieli to zlot o 17 na pasie i prosze wszystkich o przybycie.

To tyle z mojej strony. Propozycje,sugestie i zapisy ponizej/powyzej

Szkoda ze mnie w miescie nie ma bo na grilal bym wpadl miskowi cos zrobic tylko nie wiem co bo on duzyy ale niestety wyjezdzam wiec mnie nie bedzie napewno..

pozdro ksk & sympatycy

Co do grila to moze wczesniej koło 14- 15 bo wieczorkiem to sie na jakąs impreze uderzy moze jakieś DIcHO albo coś !!!!

TO jest moje zdanie!!!

Moje zdanie jest takie, że terminy proponowane przez Mefa są optymalne, bo gril wieczorkiem to jest niezła sprawa, a na nocne dicho to się chyba wyrobisz , ale ja tylko sugeruje

Ja(zreszta misiek tez) myslimy ze niema sensu robic grilla o 15 czy 16 bo to beznadziejne .lepiej wieczorkiem a nawet w nocy.Kaczy moze jednak wpadniesz na godzinke

No to lipa panowie.
Lipa z grila bo bede na zlocie skodillakow
I rowniez lipa ze spotu w niedziele bo pracuje .
Tak wiec mnie nie bedzie
Bawcie sie dobrze
POzdrowionka

Wilu a gdzie ty na tym zlocie będziesz???

a wiec tak :
w sobote mnie nie ma ale postaram sie przyjechac na grila ok 21
w niedziele to nie wiem ale na 99% pojawie sie na zlocie
wilu jednak nie jade na zlocik skodilak bo niestety sie nie wyrobilem i mam zajebana sobote jak wrocisz to masz zdac mi relacje

pozdrawiam wszystkich pracujacych

Tak wiec Krzychu jade do Borkowa kolo Kielc w piatek.Tam jest spotkanie i maly gril a w sobote z rana wyjazd na tor w miedzianej gorze.Tam edzie cala zabawa Jazdy po torze kartingowym,po owalu ,wyscigi rownolegle i jazda na trolejach.sponsor daje jeszcze fabie wiec mozna bedzie pojezdzic nie tylko swoim autkiem.Jak ktos nie ma co robic to zapraszam...

Dzięki wilu za info

Kaczy o ktorej ty wybijasz na dicho z maydayem tez mamy zamiar ale wyjedziemy najwczesniej koło 21:30 mamy skruty do przytkowic Albo pozniej Energy czy Epsilon poczekaja A grill trza zrobic bo głodnym to niedobrze jechac Na zlocie bede i mayday tez bedzie -zaskoczy was zobaczycie

Szacuneczek

a ja mam zmiane planow... niestety bede w miescie bo mam sobote pracujaca wiec grill i inne sprawy sie pisze jak najbardziej noc czy dzien nie wazne ja chce browaru nom takze sliwek o kontakt prosze jezeli bedziesz gdzies jechal z tych imprez na ktoras znaczy sie

Pozdro KSK & sympatycy & AA

a ja chyba robie w sobote KU.... MAC
ale spoko przyjade na grila o 24 hehe (o ile jeszcze bedziecie) a wlasnie do ktorej bedzie gril trwal ktos wie ?

chyba robisz ? hehe i co tu narzekac. ja napewno robie ale jezeli bedziesz jechal na grilla czy gdzies to zarzuc haslem.. tylko czasem do mnie nie dzwon bo ja telefonowi zaraz roz..... cos gubi sygnal co chwile i juz znalesc nie moze a jak trzymam antenke w łapie to jest lux wiec to pewnie przez nią..

Ok juz wiem ze mnie niebedzie w sobote bo niedos ze do szkoly rano to puzniej niemam transportu.

W niedziele oczywiscie widzimy sie o 17 na pasie WSZYSCY

no ja wiem ze mnie tez nie bedzie bo jade na impreze do kameleona jezeli ktos sie wybiera to dajcie znac

pozdro..