Silnik sie trzęsie w Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Posiadam Espero 1,5 16V, na wolnych obrotach gdy silnik sie zagrzeje auto całe drga. W aucie wymieniłem już silniczek krokowy, sonde lambda, czujniki temperatury oraz poduszki silnika a problem nadal istnieje. Może ktoś z Was forumowicze miał już taki problem jeśli macie jakieś wskazówki to z góry dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam
Piotrek

Przyczyny mogą być dwie:

I - jest uzależniony od alkoholu i musisz mu zawsze z rana wlać pół literka luksusowej.
II - zachorował na padaczkę, z tym już musisz iść do lekarza, ja ze swojej strony mogę polecić valium (na początek 2 pastyleczki do baczku na uspokojenie) itp.

[ wiadomość edytowana przez: saqul dnia 2007-03-19 20:14:21 ]

Bardzo cenna uwaga widze że jesteś znawcą w tym temacie i poradziłeś sobie ze swoimi problemami ale ja pytam o auto

bezcenna
A tak na serio to po pierwsze:
Miło widzieć nowego klubowicza.
A po drugie:
Poczytałeś (wyszukiwarka) trochę na forum w tym temacie?
Po trzecie:
Ten post miał trochę rozchmurzyć atmosferę na tym forum.

PS.
Poczekaj trochę napewno ktoś z klubowiczów ci pomoże, bo ja od niedawna mam esperaka.

Cytat:
2007-03-19 20:29:07, saqul pisze:
bezcenna A tak na serio to po pierwsze: Miło widzieć nowego klubowicza. A po drugie: Poczytałeś (wyszukiwarka) trochę na forum w tym temacie? Po trzecie: Ten post miał trochę rozchmurzyć atmosferę na tym forum. PS. Poczekaj trochę napewno ktoś z klubowiczów ci pomoże, bo ja od niedawna mam esperaka.

1. nie musi szukac 3 posty w dół jest ten sam problem
2. to nie jest nowy klubowicz
3. atmosfera jest jak zwykle zaje fajna

no juz tak leniwie to prosze KLIK

Dzieki za pomoc poczytam se

Cytat:
2007-03-19 19:41:29, peper85 pisze:
Witam. Posiadam Espero 1,5 16V, na wolnych obrotach gdy silnik sie zagrzeje auto całe drga. W aucie wymieniłem już silniczek krokowy, sonde lambda, czujniki temperatury oraz poduszki silnika a problem nadal istnieje. Może ktoś z Was forumowicze miał już taki problem jeśli macie jakieś wskazówki to z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Piotrek

wymień cewkę w aparacie zapłonowym, świece, kopułkę i palec, kable wn, jak nie pomoże to opóźnij zapłon