Problem Omega A!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem jestem nowy i pisze tutaj glupoty ale mam problemik i moze ktos z was wie co i jak albo ma dojscia zeby wiedziec

Przejde do sedna:
Jechalem sobie i podjezdzam pod supermarket i przekrecam stacyjke tak zeby wylaczyc silnik ten dalej pracuje wyjalem kluczyk i dalej moge jechac, na drugi dzien wyjalem bezpiecznik odpowiedzialny za zasilanie gdy nie ma kluczyka i teraz gasze normalnie ale nie dziala zegarek i radio bez przekrecenia raz kluczykiem, o co mi chodzi jak wloze bezpiecznik to kontrolki oleju i akumulatora sie swieca i jest tak jak po jednym przekreceniu kluczykiem chodz go wcale nie ma w stacyjce. Teraz pytanie bo moze wiecie co sie popsulo? Stacyjka? Zwarcie gdzies? cos z bezpiecznikami?

Jak ktos wie bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
Szerokosci

Cytat:
2007-01-26 11:12:24, deec pisze:
Wiem jestem nowy i pisze tutaj glupoty ale

bo moze wiecie co sie popsulo? Stacyjka? Zwarcie gdzies? cos z bezpiecznikami?

chyba nikt nie naprawi takiej usterki przez internet. Nawet mr. S.
Musisz sam poszukać jak umiesz albo oddać do elektryka. Ostatnio taki pasztet widziałem po niefachowym założeniu alarmu.

Proponuje sprawdzic kostke od stacyjki.

Cytat:
2007-01-26 12:29:37, 7gsi pisze:
chyba nikt nie naprawi takiej usterki przez internet. Nawet mr. S.

Chyba o mnie mowa
Masz racje przez internet niebede tego naprawial bo mamy do siebie 15 km wiec na zywo napewno to naprawie.
Deec wal na priv lub GG

ok Senator bede walil na priv narazie nie mam czasu bo Praca i praca ale odezwe sie w najblizszym czasie

Dzięki i pozdro uważajcie na lód

Cytat:
Proponuje sprawdzic kostke od stacyjki.

i tylko to sie mogło uszkodzić.

pozdrawiam