| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-08-14 22:36:11 ..dziś zauważyłem ze mam brak podświetlenia popielniczki i schowku na dokumenty w mojej bestii Omie A.Żarówki i bezpieczniki sprawdziłem(dobre).Gdzie dalej szukać? |
darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2003-08-15 16:24:11 Pozostaje sprawdzić kabelki i złączki po drodze. TUTAJ znajdziesz dokładne schematy, są oznaczone kolory przewodów co powinno sporo pomóc. To czego potrzebujesz znajduje się na schemacie nr 4.
Zanim jeszcze zaczniesz dokładniej szukać, sprawdź czy działa zapalniczka (podświetlenie i grzanie), to ten sam obwód. pozdrawiam |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-08-19 20:59:13 Podświetlenie naprawione,jednak to był bezpiecznik.Nie było widać że jest przepalony,a jednak nie przewodził prądu. Ps.BODZIX wysłałem ci wszystko na priva. |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2003-09-16 21:32:12 Witam
Trochę z innej beczki ( wykonałem niedawno ) podświetlenie nóg kierowcy i pasażera w OMESI jest sprzężone z oswietleniem wnętrza ( idzie zima i szybko robi się ciemno ) i napewno się to przyda Pozdrawiam Edmund Dantes |