[pytanko] odnośnie kubłów Bimarco

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zanabyłem niedawno takie ku7bełki ale nie wiem co to za model może ktoś wie???? Kubeł bardzo duży i wysokie trzymanie boczne ma czy to jakiś dakar albo expert???

Jest to Bimarco A model obecnie już nieprodukowany. Opracowano je na początku lat 90tych. Produkowano bodaj do 2001 roku. Najlepiej sprawdz na stronie firmowej.

podziękował, właśnie zacząłem od strony firmowej ale nie ma tam żadnej fotki ani nic na temat tego fotela.

własnie zanabyłem taki sam fotel i tez zastanawiałem sie co to za model a powiedz Kazik jak tam z biodrami?? nie za wasko ? dla mnie w sumie idealny, ale kumpel siadł i mówi że ciasno

dla mnie jest idealny mocno trzyma i bardzo wysoki jest, mały ale dla ciebie chyba za duże bary ma ten fotel nie????

Cytat:
2007-01-29 20:25:59, kaza pisze:
dla mnie jest idealny mocno trzyma i bardzo wysoki jest, mały ale dla ciebie chyba za duże bary ma ten fotel nie????

Więc najwyższy czas odwiedzić wkońcu siłownie

siłownia to sie przyda jak przyjdzie pasować te dwa fotele obok siebie w maluchu

Cytat:
2007-01-29 20:59:04, sz4l0ny pisze:
siłownia to sie przyda jak przyjdzie pasować te dwa fotele obok siebie w maluchu

No co, kierowcy się ustawi bliżej i wyżej niż pasażera i będzie gut. A jak nie to się wytnie

Cytat:
2007-01-29 20:25:59, kaza pisze:

hihi no trochu

Cytat:
Więc najwyższy czas odwiedzić wkońcu siłownie

"to nie wielkość, lecz technika robi z Maciaa wojownika"