MotoNews.pl

Nadszedl juz czas, kupilem Honde :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie

Honda

Beznadzieja. Mi sie niepodobaja takie motory i szkoda kasy bylo wydawac. Jakis dziwny ten motor nawet nie taki harlejowaty. Ani tym przycisnac ani sie zatrzymac. Owszem sportowe lub sportowo turystyczne jak najbardziej TAK

Hmmm bartku, ani tym przycisnac ma to jakies 5,6 sek do 100 km/h, czego trzeba wiecej ??? 190km/h poleci da rade 90% aut jezdzacych po naszych drogach jest bardzo wygodne, malo pali i mi sie z wygladu podoba... a nie caly czas te 4 kolka

bardzo ładny

wg mnie lepszy taki niż jakiś ścigacz

ideałem dla mnie jest Harley Davidson

Gratuluje

Cytat:
2007-01-27 11:32:14, Bartek1112 pisze:
Owszem sportowe lub sportowo turystyczne jak najbardziej TAK

nie znasz się Bartek jazzzzyyyy to są NAKED BIK'i

Cytat:
2007-01-27 12:07:34, Kolber7 pisze:
bardzo ładny wg mnie lepszy taki niż jakiś ścigacz ideałem dla mnie jest Harley Davidson Gratuluje

Mylisz sie pan niema to jak dzwiek szlifierki z rasowym wydechem
To tylko sie swieci i wydaje bog wie jaki dzwiek.
Trzeba bylo sprzedac espero dolozyc ta kase co miales na motor i kupic sobie fajniejsze auto

hmm... fajniejsze auto nieda takiej przyjemnosci jak jazda na moto poza tym dzwiek choppera jest piekny a nie jakies tam wiertarki.

Cytat:
2007-01-27 12:32:44, Bartek1112 pisze:
Mylisz sie pan niema to jak dzwiek szlifierki z rasowym wydechem To tylko sie swieci i wydaje bog wie jaki dzwiek. Trzeba bylo sprzedac espero dolozyc ta kase co miales na motor i kupic sobie fajniejsze auto

O gustach się nie dyskutuje.Szlifierka to szlifierka pozatym są mało wygodne.
A to jest motorek turystyczny (czoperowaty) I jest bardzo wygodny.
Pozatym ja wolę jechać ze swoją kobietą czoperkiem niż szlifierą pozatym ten dźwięk silnika...

A jak chcesz posłuchać motoru z rasowym wydechem to jedź na wyścigi.Ten jazgot nie powinien jeździć po normalnych drogach

Outcast
motorek jest w dechę może mi ślubna pozwoli wtym roku podobne cudko kupić

Dla mnie...

0

czytaj: ZERO

jakichkolwiek kółek zaopatrzonych w jakikolwiek mechanizm przenoszący napęd z siły mięśni lub też silnika.
Ajm friiiii!

Cytat:
2007-01-27 11:23:53, Outcast pisze:
Tak jak w temacie Honda

NIe słuchaj oponentów - bardzo fajne moto. Jeżeli ktoś dbał o niego - nawinie jeszcze sporo km. Jeden z trwalszych silników hondy, napęd kardanem - czego chciec więcej...?
Pozdr. P.

Cytat:
2007-01-27 12:07:34, Kolber7 pisze:
bardzo ładny wg mnie lepszy taki niż jakiś ścigacz ideałem dla mnie jest Harley Davidson

No ale chyba nie ten wynalazek...?

Cytat:
2007-01-27 17:46:18, pyrekcb pisze:
No ale chyba nie ten wynalazek...?

a widziales to na zywca? ja nie znosze harley'ow..tak samo jak calego klimatu chopperow..ale jak to zobaczylem u siebie pod kolmetem to zaliczylem opad szczeki na zywo jest naprawde boski..jest jak transmerykanski pociag z lat 30tych..cudo

co do nowego nabytku..to nie moj typ..ale sama idee dwoch kolek popieram zdecydowanie..a z dwojga "zlego" wolalbym taka honde niz jakas dresiarska szlifierke

Ja prywatnie nie trawię dźwięku takich cudów... Jest imho irytujący... Szlifierka na wysokich obrotach jest głośna, ale tak nie męczy uszu

Graty

Cytat:
2007-01-27 18:51:30, qbaj pisze:
a widziales to na zywca? ja nie znosze harley'ow..tak samo jak calego klimatu chopperow..ale jak to zobaczylem u siebie pod kolmetem to zaliczylem opad szczeki na zywo jest naprawde boski..jest jak transmerykanski pociag z lat 30tych..cudo

Widziałem, nie raz...
Jak dla mnie obciach totalny, choć nie neguję, że robi wrażenie i może się komuś podobać.

Cytat:
co do nowego nabytku..to nie moj typ..ale sama idee dwoch kolek popieram zdecydowanie..a z dwojga "zlego" wolalbym taka honde niz jakas dresiarska szlifierke

Ja choppery (a ściślej - cruisery) lubię za wygląd, turystyki za wygodę, a ścigacze za osiągi. Najchętniej miałbym kilka moto w zalezności od aktualnego humoru i potrzeb...
Pozdr. P.

na miasto to jestem za skuterem ..oczywiscie nie taka popierdulka jak moja ale np yamaha t-max albo gilera nexus..mmm) ale za ceny tych skuterow mozna kupic naprawde dobre nowe moto..wiec to zabawka dla bogatych..baaardzo

jak ktos sie chce nauczyc jezdzic to moge mu sprzedac swoja JAWE TS350 za 400 pln

Fajną maszynę kupiłeś, ale mnie zawsze bawiły motocykle terenowe (chyba ze względu na świetne warunki terenowe w moim miejscu zamieszkania: lasy, wertepy, polne drogi).
Podoba mi się Yamaha TW 125 jak na tym zdjęciu poniżej, mała pojemność trochę ale moc wystarczy żeby wjechać tym prawie wszędzie. Na zdjęciu nieco słabo ją widać
Image Hosted by ImageShack.us

Cytat:
2007-01-27 11:23:53, Outcast pisze:
Tak jak w temacie Honda

Outcast fruwałeś już na zakupionym koniu? Opowiadaj, opowiadaj bo też się przymierzam do zmiany mojej Hondy Shadow 600 cm3 n większą pojemność, czyli albo 750 albo 1100. Zakochałam się w tym modelu.
Jaki jest ciężar 750-tki?, rozumiem, że jest 5-cio biegowa(moja ma 4 biegi).

Bartek !!!! przewiozę Cie motorem to zobaczysz, że to też radocha i zajebista frajda pofruwać chopperem.

A na marginesie przy długiej jeździe chopperem też dupsko boli.

jeszcze nie smigalem, odbieram ja za 7 dni kolega ma shadowa 600

VT750 ma 68 koni i 6 biegow shadow 600 ma chyyyyba 40 koni wiec roznica powinna byc zauwazalna

Cytat:
2007-01-28 01:22:12, Outcast pisze:
jeszcze nie smigalem, odbieram ja za 7 dni kolega ma shadowa 600 VT750 ma 68 koni i 6 biegow shadow 600 ma chyyyyba 40 koni wiec roznica powinna byc zauwazalna

Jednym słowem jest czym przycisnąć,,,,mmmm,,,,,,to mi sie podoba.
600-tka ma 20 kW